> NLM / Norge / Region nordvest / NyheterNyheter

 

 

16. april 2018

Kvart år sidan 2016 har NLM arrangert ein fellesskapskonferanse på Fjellhaug i Oslo for ansatte og frivillige leiarar i ulike NLM-fellesskap. På konferansen er det eigne nettverk og seminar, samt fellessamlingar og gode muligheiter for samtale rundt måltid og pauser. Målet er å bli inspirert, dele erfaringar og få med seg ny giv og motivasjon heim til dei forskjellige fellesskapa.

Vi har nå ledige vikariat som områdearbeider i 50 % og barne- og ungdomsarbeider i 20 % for 2 år. Er det noe for deg eller kjenner du noen som bør søke?

I mars måned var det ingen endring i antallet faste givere i region nordvest. To nye har økt sine beløp. Kanskje april er måneden for å heve fastgiverbeløpet for deg som har tenkt på dette en stund?

10. april 2018

– Vi trenger flere frivillige under Generalforsamlingen, sier Arve Myra. Han håper påmeldte fra andre regioner kan tenke seg å bidra under arrangementet denne gangen.

05. april 2018

Vi ønskjer at Jesus skal prege oss og familien i kvardagen, derfor var temaet for leiren, Jesus.

32 barn var palmelørdag samlet til PåskeCamp på Ørsta Bedehus.

Besteforeldre og barnebarn skal igjen innta Vestheim Ungdomssenter denne våren.

13. mars 2018

Leiarar oppfordrar foreldre som sjølv opplevde KRASP, KAIROS og ELEOS (vart slått saman med KAIROS) til no å sende sine born til kora. Ein verdifull sjanse i livet til å møte Jesus og få kristne venner. 

Vi er kommet halvveis i målet om 25 nye givere innen utgangen av mai og litt under halvveis til målet om 50 som øker sin giveravtale med minst kr. 100.

07. mars 2018

Egil Sjaastad deler tanker etter bibelhelga på Solhøgda som var første helga i mars

02. mars 2018

Alle stoler måtte fram, kun pianokrakken som var ledig denne kvelden.

Plussreiser tilbyr fellesreiser med buss til NLMs generalforsamling i Vestfold. Bussen går fra Ålesund og er tenkt å dekke både Møre og Romsdal og Trøndelag.

27. februar 2018

Spennende tider for RadioNordvest med skifte av dagleg leiar

15. februar 2018

40 tusen mer i år enn i fjor på årets turné. Hjertelig takk til alle som har gitt.

10. februar 2018

Det er helt avgjørende for kirkens framtid at vi lykkes bedre i å nå barn og unge, ble det sagt i debatten på arbeidermøtet i Vest-Japan Evangelisk-Lutherske kirke (VJELK) i november i fjor. 

NLM er avhengig av et gaveløft i Region nordvest i 2018. Styret for Region nordvest har derfor vedtatt en gavekampanje som skal gå fra februar til mai. Målet er nye faste givere, økte gavebeløp fra eksisterende givere og økte totale gaveinntekter.

Barnas misjonsprosjekt engasjerer alle i Tryggheim barnehage i Ålesund.


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Dagens bibelsitat

Joh 15:2 Hver grein på meg som ikke bærer frukt, tar han bort. Og hver den som bærer frukt, renser han, for at den skal bære mer frukt.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.