> NLM / Norge / Region nordvest / NyheterNyheter

 

 

20. juni 2018

Gavekampanjen ble avsluttet på regionmøtet på Vestnes siste helga i mai, og vi vil takke alle som har vært med på dette fellesløftet. Fra februar måned har det forventa årlige beløpet for fast giver økt med kr. 570 000.

14. juni 2018

Å se og høre ungdommmer bekjenne sin tro og offentlig bekrefte at de vil følge Jesus, er noe av det sterkeste en kan oppleve.

13. juni 2018

Liljabasaren i Volda har lang tradisjon. Den skriver vi med stor L

07. juni 2018

Kva om Jesus stilte deg dette spørsmålet ...

NLM ung arrangerer fortsatt leir på søre Sunnmøre. Mix-leiren på Møre Herøy er vårt nye tillskudd til leirfamilien.

14. mai 2018

Mer enn 3200 er allerede påmeldt til årets generalforsamling, og nærmere 1000 av disse er barn og unge. Behovet for hjelpeledere er fortsatt stort – vi trenger ledere i alle aldre og med ulike evner og interesser.

Kick-start sommerferien med ungdomsleir på Vestheim!

Vi er inne i siste måned av gavekampanjen. Vi mangler 10 nye giveravtaler og at 31 personer øker sitt månedlige beløp med minst kr. 100. Vi håper og tror det er muligheter for at enda flere kan øke sitt månedlige beløp. 

Påmeldingsfristen for utsendinger, "barnas" og måltider til regionmøtet er 11. mai. Bruk helst påmeldingsskjemaet på nett.

Nå begynner endelig solen å varme igjen, dagene blir lysere og snøen forsvinner. Sommeren nærmer seg med all sin glede og snart er det sommerleirsesong! 

01. mai 2018

Temaet "Frihet", Lepsøy misjonssenter som base, og en gjeng med damer - Det måtte bli bra!

30. april 2018

Margareth og Geir Magne reiser til Kenya for å være ledere på Teft-familie

29. april 2018

Familien Ohma reiser til Kenya til høsten. Marita og Gunstein skal være lærarar på den norske skulen.

27. april 2018

Lene Værnes Landro vert ny dagleg leiar for Radio nordvest i Ålesund. Ho overtek etter Hilmar Sæther, som har vert pensjonist frå 30. april.

16. april 2018

Kvart år sidan 2016 har NLM arrangert ein fellesskapskonferanse på Fjellhaug i Oslo for ansatte og frivillige leiarar i ulike NLM-fellesskap. På konferansen er det eigne nettverk og seminar, samt fellessamlingar og gode muligheiter for samtale rundt måltid og pauser. Målet er å bli inspirert, dele erfaringar og få med seg ny giv og motivasjon heim til dei forskjellige fellesskapa.

Vi har nå ledige vikariat som områdearbeider i 50 % og barne- og ungdomsarbeider i 20 % for 2 år. Er det noe for deg eller kjenner du noen som bør søke?

I mars måned var det ingen endring i antallet faste givere i region nordvest. To nye har økt sine beløp. Kanskje april er måneden for å heve fastgiverbeløpet for deg som har tenkt på dette en stund?

10. april 2018

– Vi trenger flere frivillige under Generalforsamlingen, sier Arve Myra. Han håper påmeldte fra andre regioner kan tenke seg å bidra under arrangementet denne gangen.


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Dagens bibelsitat

Rom 15:7 Ta dere derfor av hverandre, likesom også Kristus tok seg av oss, til Guds ære.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.