> NLM / Norge / Region nordvest / Nyheter / Avkopling og påkoplingAvkopling og påkopling

Temaet "Frihet", Lepsøy misjonssenter som base, og en gjeng med damer - Det måtte bli bra!

Fredag 20. april la 29 damer hverdagen bak seg og tok ferga til Lepsøya for å samles til women's retreat på Lepsøy misjonssenter. Mange hadde vært på retreat’en før, men det var også flere som fikk være med for første gang. Opplegget er svært populært, så her må en være raskt ute med å melde seg på!

Vi ble varmt mottatt, med nydelig pyntede bord, tente lys, og velkomstgave på senga.

Liv Marit Egeland Pettersen hadde samlinger rundt temaet «frihet». For de av oss som ikke har tegnet siden barneskolen, var det nok utfordrende å bli bedt om å tegne oss selv som et tre. Er du et grantre som står rotfestet i kraftig vind, eller et ospetre som skjelver ved det minste vindpust? Gjennom sang, forkynnelse, bibellesning og bønnevandring, fikk vi både påfyll og utfordringer å ta med oss hjem igjen. På lørdagen hadde vi også noen timer til fri benyttelse. Flere så seg rundt på øya, noen gikk eller sprang på tur, noen badet og mange fikk med seg omvisning i butikkmuseet i kjelleren på misjonssenteret.

For mange ektemenn er det kanskje overraskende å høre at så mange damer kunne ha «stille frokost», det vil si uten å snakke under frokosten i to dager på rad, men det var altså tilfelle. Og det var en fin måte å innlede dagen på, i fellesskap med Gud og kristne venner.

Vi skjønner at det lå mye arbeid bak for komitéen, og bak all den gode maten Torbjørg ga oss. Det var godt å komme til ferdig dekket bord! Takk til alle sammen!

 

  


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Dagens bibelsitat

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.