> NLM / Norge / Region nordvest / Nyheter / Fjell-leir på SolhøgdaFjell-leir på Solhøgda

Renndalskammen

Fjell-leir på Solhøgda er fantastisk kombinasjon av Bibeltimer, fjell og flott natur og fellesskap.

Solhøgda Leirsted ligger på Nordmøre ved inngangen til Trollheimen og gir fantastiske muligheter for turer med storslagen natur og utsikt. Årets fjell-leir arrangeres 26.-29. juli. Leirstedet ligger i Ålvundfjord i Sunndal Kommune ved inngangen til Trollheimen. En av turene i år er planlagt til Stortuva, som er 1030 moh. En fantastisk tur med ubeskrivelig utsikt på toppen. Det er også mulighet for å gå et stykke av turen, uansett blir det en stor opplevelse. Det blir lagt opp til flere alternativ etter form og kondisjon. Et annet mål er Karihaugen og videre til Gjersvollhaugen og Gjersvollsetra, og på søndag en kortere tur til Seljebøvatnet. Med som talere blir Asbjørn Nordgård.Han er godt kjent blant misjonsfolket. Han har vært dosent ved Universitetet i Oslo, generalsekretær i Indremisjonsselskapet, og rektor på Tryggheim.

Det er enda ledige plasser. Dette er en flott mulighet for den som vil være med på unike fjellturer i en fantastisk fin natur og samtidig få lytte til Guds Ord. De første som melder seg får rom i den nyrenoverte soveromsavdelingen.

Program finner du her:


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Dagens bibelsitat

Joh 17:21 at de alle må være ett, likesom du, Far, i meg, og jeg i deg – at også de må være ett i oss, for at verden skal tro at du har utsendt meg.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.