> NLM / Norge / Region nordvest / Nyheter / Full fart på SolhøgdaFull fart på Solhøgda

Leirskoleelever på tur til Innerdalen. Foto: Arne Johan Gagnat

Leirskole, renovering, konfirmasjon, foreningsbesøk og avslutningstur for 7. klasse. Mange ulike aktiviteter på Solhøgda i vår.

Det har skjedd mye på Solhøgda i det siste.
Renoveringa av jentefløya har pågått dette halvåret og det måtte stå ferdig seinest 28. mai, når vi fikk de første leirskole-elevene fra Giske og Godøya. De siste madrassene kom i hus kl. 11.00 og kl. 12.15 kom elevene. Det gikk bra, og elevene som har fått nye og fine rom har vært kjempefornøyd. Nå er alt oppussa, og det er oppdatert både i forhold til brann og romma er lydisolert. Alt inventar er også nytt. Vi er veldig godt fornøyd og tror at vi også kommer gunstig ut økonomisk. Hva sluttsummen blir er vi fortsatt usikre på, siden vi ikke har fått alle fakturaene. Nå er planen at guttefløya skal tas neste vinter. Vi tror at det skal gå enda raskere, gulvet er allerede tatt og så vet vi mer hva som skal til.

 Arnold Solbakk og Julius Dalseth på dugnad

Vi opplever nå at mange vil ha konfirmasjonsselskap her. I mai i år hadde vi fire selskap og flere sto i kø for å leie. Ellers har vi hatt foreningsbesøk fra Oppdal, avslutningstur for 7. klasseelevene fra Sande skole på Sunndalsøra og ei helg med Eide Menighets barnekor.

 

Vi gleder oss over det som skjer, og vår bønn er at Solhøgda kan være en god plass å komme til. Nå står leirene for tur. 1.-4 klasseleiren er nærmest fulltegna. Mange har gledd seg i lang tid for å komme på leir. Problemet nå er å få ledere. Tror kanskje det er første gang at vi har begrensa antall leirdeltakere fordi vi mangler ledere. Kjære misjonsvenner: Hva gjør vi med dette?

Minner også om Fjell-leiren 26.-29. Juli. I år gleder vi oss over at vi får besøk av Asbjørn Nordgård som taler. Vi håper at mange har lyst til å bli med. De første som melder seg skal få bruke de nye soverommene.

Med ønske og bønn om en velsigna sommer, fra oss her på Solhøgda.


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Today's Quote

Rom 14:9 Derfor døde jo Kristus og ble levende igjen, for at han skulle være Herre over både levende og døde.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.