> NLM / Norge / Region nordvest / Nyheter / Gavekampanje 2018Gavekampanje 2018

NLM er avhengig av et gaveløft i Region nordvest i 2018. Styret for Region nordvest har derfor vedtatt en gavekampanje som skal gå fra februar til mai. Målet er nye faste givere, økte gavebeløp fra eksisterende givere og økte totale gaveinntekter.

Regionstyret ønsker å takke alle som har gitt en gave til NLM sitt arbeid i 2017.

 

De foreløpige gavetallene for Region nordvest viser 10,3 millioner kroner. Dette er 1,2 mill. under 2016. I tillegg kommer gaver gitt direkte til underenheter som leirsted, skole, radio og gjenbruk.

Behov for gaveøkning

For å kunne fortsette arbeidet i regionen og bidra videre med utsending av misjonærer, så er NLM avhengig en gaveøkning på 1,8 millioner kroner. Regionstyret har derfor vedtatt en gavekampanje, med mål om 25 nye faste givere og 50 givere som øker sitt gavebeløp med minst 100,- pr. måned. Kampanjen skal gå fra februar til mai og avsluttes under regionmøtet på Vestnes.

Gavebudsjettet for 2018 er 12,1 millioner kroner. Kan du og ditt fellesskap bidra i denne økningen? Med 700 000 kroner kan en gjennomsnittlig misjonærfamilie være våre utsendinger i Indonesia et helt år.

Ta kontakt

Dersom du vil bli fast giver, eller vil øke gavebeløpet, ta kontakt med NLM på tlf 22 00 73 00 eller e-post giver@nlm.no Du kan også fylle ut fast giver-skjema på nett (nlm.no/fastgiver) eller kontakte regionkontoret for hjelp 70 17 44 00.


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Dagens bibelsitat

Joh 6:37 Alle de som Faderen gir meg, kommer til meg. Og den som kommer til meg, vil jeg slett ikke støte ut.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.