> NLM / Norge / Region nordvest / Nyheter / Husk påmelding til regionmøtetHusk påmelding til regionmøtet

Foto: Ole Os

Påmeldingsfristen for utsendinger, "barnas" og måltider til regionmøtet er 11. mai. Bruk helst påmeldingsskjemaet på nett.

For å kunne planlegge aktivitetene for barn  og matserveringen, er vi avhengig av å få inn påmeldinger tidlig. Derfor har vi satt påmeldingsfristen til 12. mai. For å redusere manuelle operasjoner på regionkontoret, oppfordrer vi til at flest mulig bruker påmeldingsskjemaet på nett.

"Barnas"

Vi ønsker at alle skal trives på regionmøtet, så vi satser mye på gode aktiviteter for barn i ulik alder. Her er årets aktiviteter:

 

     0-3 år: Egen lekeavdeling i hallen. Foreldrene har ansvaret.
     3-6 år: Fallskjerm, hobbyverksted, utelek og bibelgledesamling (kr. 100,-)
     1.-4. klasse: Barnas Lekeland Molde og bibelgledesamling (kr. 250,-)
     5.-8. klasse: Moldebadet og bibelgledesamling (kr. 300)

Søndag blir det søndagsskole i ulike aldersgrupper under formiddagsmøtet og misjonstivoli for hele familien etter middag.

Måltider

Det er mulig å forhåndsbestille måltider. Bruk påmeldingsskjemaet på nett for å bestille. Det blir også mulig å kjøpe billetter under regionmøtet, men bare et begrenset antall. Enkel mat, is og brus kan også kjøpes i kiosken i hallen.

Utsendinger

Alle fellesskap som er innmeldt i Region nordvest, kan sende 2 utsendinger til regionårsmøtet. Bruk helst påmeldingsskjemaet på nett også til å registrere utsendinger, eventuelt kan papirskjema som alle fellesskap har fått tilsendt i posten, sendes i posten til regionkontoret. Husk at selv om du er påmeldt som utsending, må du hente dokumenter og stemmesedler i registreringen ved Vestneshallen senest kl. 12 lørdag 26. mai. Etter denne tidsfrisen vil det ikke være mulig å få utlevert stemmesedler, selv om en er påmeldt som utsending.

Storsamling for hele familien

Uavhengig av påmelding er alle hjertelig velkommen til møtene i Vestneshallen. Talere i år er Andreas Nordli, Ingeborg Berget og Gunnlaug Lima. Som vanlig vil møter og samlinger være tilpasset alle. Regionmøtet skal være en storsamling for hele familien! Les mer om programmet her.

 

Velkommen til Vestnes 26.-27. mai!


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Dagens bibelsitat

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.