> NLM / Norge / Region nordvest / Nyheter / Informasjon Gavekampanje 2018Informasjon Gavekampanje 2018

NLM er avhengig av et gaveløft i Region nordvest i 2018. Styret for Region nordvest har derfor vedtatt en gavekampanje som skal gå fra februar til mai. Målet er nye faste givere, økte gavebeløp fra eksisterende givere og økte totale gaveinntekter.

Regionstyret ønsker å takke alle som har gitt en gave til NLM sitt arbeid i 2017.

De foreløpige gavetallene for Region nordvest viser 10,3 millioner kroner. Dette er 1,2 mill. under 2016. I tillegg kommer gaver gitt direkte til underenheter som leirsted, skole, radio og gjenbruk.

Behov for gaveøkning

For å kunne fortsette arbeidet i regionen og bidra videre med utsending av misjonærer, så er NLM avhengig en gaveøkning på 1,8 millioner kroner. Regionstyret har derfor vedtatt en gavekampanje, med mål om 25 nye faste givere og 50 givere som øker sitt gavebeløp med minst 100,- pr. måned. Kampanjen skal gå fra februar til mai og avsluttes under regionmøtet på Vestnes.

Gavebudsjettet for 2018 er 12,1 millioner kroner. Kan du og ditt fellesskap bidra i denne økningen? Med 700 000 kroner kan en gjennomsnittlig misjonærfamilie være våre utsendinger i Indonesia et helt år.

Ta kontakt

Dersom du vil bli fast giver, eller vil øke gavebeløpet, ta kontakt med NLM på tlf 22 00 73 00 eller e-post giver@nlm.no Du kan også fylle ut fast giver-skjema på nett (nlm.no/fastgiver) eller kontakte regionkontoret for hjelp 70 17 44 00.

 

 

Tips for å øke gaveinntekter til misjonen:
  • Et ekstra foreningsmøte vår og høst 2018.
  • Foreningen tar direkte kontakt med utsendinger, noe som skaper nærmere tilknytning og engasjement.
  • Opprett Vippsbruker for din forening. Kontakt regionkontoret for hjelp eller gå inn på nettsiden til NLM for informasjon. Ha Vippsnummer lett tilgjengelig når NLM arrangerer møter eller foreningssamlinger.
  • Påskekonsert med profilering av NLMs misjonsprosjekt fra prosjektkatalogen.
  • En ekstra basar i løpet av året.
  • Egne misjonsmøter med ekstra fokus på givertjeneste.
  • Verve nye abonnenter til Utsyn og regionutsyn (regionutsyn 6 ganger i året er gratis).
  • Ta frem på møter og i foreningssamlinger fast giver blankett og annet givermateriell.

 

Premier

Premier vil bli trukket blant nye faste givere eller de som øker sitt beløp i kampanjeperioden.

Gavekort fra Valldal Aktivitetspark på kr. 1000 og trådløse høyttalere


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Dagens bibelsitat

Jak 1:26 Den som mener at han dyrker Gud, og ikke holder sin tunge i tømme, men bedrar sitt eget hjerte, hans gudsdyrkelse er forgjeves.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.