> NLM / Norge / Region nordvest / Nyheter / InputInput

Samtale om livet og troen og spill på første Input etter jul. Foto: Kjetil Runde

Onsdag 10. januar startet Input opp igjen etter juleferien.

Input er et tilbud for unge voksne annenhver onsdag kl 19.30 med bibelundervisning og foredrag om kristne og etiske temaer. Input startet for snart ett år siden i Misjonssalen Ålesund.

Denne gangen var klart for spillekveld med et «ord for dagen». Utvalget av spill var stort, det var spill for forskjellige interesser, de som ønsket å tenke strategi og til de som ønsket å stole på terningen i ludo. Ca. 20 stk. deltok og stemningen var på topp og samtalene gikk rundt bordene. Fellesskapet sammen med andre unge voksne som deler tro og tvil er godt.  Det er stort rom for undring og samtaler. Vi feiret også det nye året med pizza og brus.

Videre fremover er det Efeserbrevet som blir tema, her vil det bli ett dypdykk i Guds ord. Det blir forskjellige personer som kommer innom og har undervisningen videre denne våren.

 Input- Misjonssalen Ålesund har en egen Facebook side om du ønsker å finne ut mer hva som skjer fra gang til gang.

Alle unge voksne er hjertelig velkomne til Input, håper vi ser deg der.


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Dagens bibelsitat

Jes 40:11 Som en hyrde skal han vokte sin hjord. I sin arm skal han samle lammene, og ved sin barm skal han bære dem. De får som har lam, skal han lede.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.