> NLM / Norge / Region nordvest / Nyheter / Inspirasjonssamling 6.-7. januarInspirasjonssamling 6.-7. januar

Olav Vestbøstad. (Foto: NLM/Marius Bergersen)

6.-7. januar ønsker vi velkommen til inspirasjonssamling på Solhøgda. Olav Vestbøstad er hovedtaler.

Det er en lang tradisjon med inspirasjonssamling på Solhøgda leirsted i januar hvert år. Tanken er å samle misjonsfolk fra hele Nordmøre til  forkynnelse, misjonsinformasjon og samtale. 

 

Olav Vestbøstad er regionleder for Indonesia, Japan og Stor-Kina ved NLMs hovedkontor. Han har tidligere vært misjonær i Indonesia og regionleder i Region Midt-Norge. I tillegg blir Andrés og Sonia Sorbera med på misjonskvelden på lørdag. De kommer fra Argentina og Spania, men bor nå i Kristiansund.

 

Vi håper mange prioriterer en tur til Solhøgda denne helga. Du er hjertelig velkommen til å komme innom på et enkeltmøte. Hvis du ønsker overnatting og/eller måltider, må du melde deg på til solhogda@leirsted.no eller tlf 716 98 113.

 

Her kan du se hele programmet for helga.


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Dagens bibelsitat

Jes 40:11 Som en hyrde skal han vokte sin hjord. I sin arm skal han samle lammene, og ved sin barm skal han bære dem. De får som har lam, skal han lede.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.