> NLM / Norge / Region nordvest / Nyheter / Kan du øke din faste givertjeneste?Kan du øke din faste givertjeneste?

Vi er inne i siste måned av gavekampanjen. Vi mangler 10 nye giveravtaler og at 31 personer øker sitt månedlige beløp med minst kr. 100. Vi håper og tror det er muligheter for at enda flere kan øke sitt månedlige beløp. 

Kampanjemål

25 nye faste givere og 50 givere som øker sitt gavebeløp med minst 100,- pr måned.

Gavekampanjestatus pr. 1. mai

Antallet giveravtaler har økt med 15 siden kampanjen startet, og 19 personer har økt sin giveravtale med minst kr. 100. 

Vi mangler med dette 10 nye giveravtaler og 31 personer som øker sitt månedlige beløp. I regionen er det 674 giveravtaler, så vi håper og tror at enda flere enn de 19 som allerede har økt sitt beløp har mulighet til å justere opp sin giveravtale. Eller kanskje du kjenner noen du kunne utfordre på å bli med! Dersom 31 personer øker sitt gavebeløp med kr. 100 og 10 nye givere inngår avtale om kr. 500 pr måned, utgjør dette kr. 100 000 i årlig økte gaveinntekter. Vi håper enda flere kan være med! 

Forventet årlig økning i gaveinntekter knyttet til det som er kommet inn gjennom kampanjen til nå er kr. 440 000. Med disse pengene kan en gjennomsnittlig misjonærfamilie være våre utsendinger i Indonesia i 7 måneder. Hva om vi greier å samle inn slik at en misjonærfamilie kan være utsendinger i Indonesia et helt år. Til det trengs det kr. 700 000.  

Ta kontakt

Dersom du vil bli fast giver, eller vil øke gavebeløpet, ta kontakt med NLM på tlf 22 00 73 00 eller e-post giver@nlm.no Du kan også fylle ut fast giver-skjema på nett (nlm.no/fastgiver) eller kontakte regionkontoret for hjelp 70 17 44 00.

 

 

 

 Ved kampanjestart:

 

Pr. 1. mai:


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Dagens bibelsitat

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.