> NLM / Norge / Region nordvest / Nyheter / Konfirmasjon i MisjonssalenKonfirmasjon i Misjonssalen

Fra v.: Andreas Bakke, Mari A. Vestgarden, Lydia L. Ulstein, Lars Aksel Ulstein, Philip Skaar, Henrik L. Seim, Markus Johan Langset, Olianna Johanson, Ingrid Indrebø. Foto: Sakarias Ingolfsson

Å se og høre ungdommmer bekjenne sin tro og offentlig bekrefte at de vil følge Jesus, er noe av det sterkeste en kan oppleve.

Å se og høre ungdommer bekjenne sin tro, og offentlig bekrefte at de vil følge Jesus, er noe av det sterkeste man kan oppleve. Konfirmasjonsgudstjenesten er derfor en av årets absolutte høydepunkt i Misjonssalen.

Søndag 3. juni var det altså igjen klart for konfirmasjonsgudstjeneste i Misjonssalen. Denne gangen var det 8 forventningsfulle ungdommer som stod spente ute i gangen mens salen ble fylt til randen. Møtelederen, som hadde gitt uttrykk for noe mer nerver enn vanlig, trippet rundt inne i salen og var klar for å sette i gang. Allerede 10:15 hadde de første gjestene begynt å komme og da klokken var 10:54 og reklamevideo for leir og UL startet var omtrent alle de 417 stolene opptatt. For første gang siden ombyggingen var alle stolene i bruk.

Festpynta mennesker i flott sommersol og vaiende flagg utenfor lokalene viste tydelig at nå var det fest.

Forsangerteamet var pynta, og satte stemninga med flott lovsang mens konfirmantene kom gående inn. Gjennom gudstjenesten fulgte de opp med den ene etter den andre lovsangen som konfirmantene selv hadde plukket ut.

Konfirmanten ble presentert gjennom stikkord som de selv hadde fortalt om hverandre. Folket i salen kjente seg igjen på en måte som utløste både latter og noen litt små-røde kinn. Selve konfirmasjonshandlingen gikk for seg på den måten at pastor Andreas Bakke spurte hva de forsaket og hva de trodde på mens de i kor svarte med både forsakelsen og trosbekjennelsen. I forbønnen for hver enkelt hadde konfirmantene selv plukket ut en person som skulle være med. Å høre alle de forskjellige dialektene, og måten bønnene ble framført på opplevdes sterkt og nært. Et helt land står bak våre konfirmanter.

Under talen var det konfirmantene som stilte pastoren 8 spørsmål innenfor temaet trosforsvar. Andreas prøvde å svare på de gode spørsmålene etter beste evne. Til slutt fikk dem hver sin studiebibel i skinn med navne-trykk på av Misjonssalen. En gave som vi håper og tror skal være til stor glede for de 8. Vår bønn, og vårt håp er at de alle sammen skal kunne stå for sin bekjennelse gjennom hele livet, og at Jesus får være Veien, Sannheten og Livet. 


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Dagens bibelsitat

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.