> NLM / Norge / Region nordvest / Nyheter / Kreativ formidling av evangelietKreativ formidling av evangeliet

Hartvig Kloster hadde kreativ andakt på familiemøte. Foto: Ole A. Os

Hartvig Kloster besøkte oss på arbeidarsamlinga på Vestheim no i desember. Han hadde bibeltimar og kurs om korleis formidle evangeliet på ein enkel og engasjerande måte, som får folk til å stoppe opp. Men enkle hjelpemiddel viste han korleis vi kan engasjere born og vaksne, og formidle evangeliet på ein levande og klar måte. Fleire av oss vil sikkert bruke desse ideane i barne- og ungdomsarbeidet, men også på møter for vaksne.

Hartvig arbeider som evangelist i organisasjonen OAC (Open Air Campaigners) som driv med evangelisering. Jesus har kalla oss alle til å kommunisere evangeliet og han seier at; "vi må bruke ord til å formidle det. Ingen kan ha en levende tro uten at noen forklarer og forkynner evangeliet" seier han og viser til Rom. 10,17 Men gode illustrasjonar og hjelpemiddel er til stor hjelp i formidlinga av Bibelens bodskap.

 


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Dagens bibelsitat

Jes 40:11 Som en hyrde skal han vokte sin hjord. I sin arm skal han samle lammene, og ved sin barm skal han bære dem. De får som har lam, skal han lede.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.