> NLM / Norge / Region nordvest / Nyheter / Ny rekord på VestborgturnéenNy rekord på Vestborgturnéen

Her er bilde tatt av russen før turneen. 

40 tusen mer i år enn i fjor på årets turné. Hjertelig takk til alle som har gitt.

I januar var Vestborgrussen rundt på nordvestlandet på turne. De hadde møter på 45 ulike bedehus. Spennende reise. Det er ikke mange av elevene som har vært med på en hel møteuke før. Spennende også hvor mye dem kan få inn til misjonen.

Det ble ny rekord i år også.  190 000,- kr,. fikk dem inn til misjonsprosjektet i løpet av denne uka. Hjertelig takk!

Lars Johan Stokken, lærer på Vestborg har lagt ut dette stykket på nettsiden til Vestborg    http://www.vestborg.no  som vi får lov å ta inn her.

I løpet av søndag 21. januar kom den eine gruppa tilbake etter den andre tilbake til tunet, og det var mange glade andlet å sjå. Oda Mattland og Ida Ødegård tok seg tid til ein oppsummeringsprat med vestborg.no

-Dette var veldig bra. Vi har hatt ei innholdsrik veke, der vi mellom anna har fått gjort ting som vi ikkje gjer så mykje til dagleg. Til dømes har vi hatt opningshelsing på møter, og vi har fått øvd på å stå framføre forsamlingar for å fortelje om misjonsprosjektet vårt, seier Ida Oline.

Oda har også mykje godt å seie om dei siste dagane.

-Det har også vore kjekt med så mange gode og positive tilbakemeldingar frå misjonsvenene vi har møtt - både om flyten i møte vi har halde og at det var kjekt å ha besøk av ungdommar. Det som kanskje begge jentene har sett mest pris på desse dagane med trua deira å gjere.     

-Vi har hatt Steinar Dimmen som forkynnar på gruppa vår, og samtalane med han har vore veldig trusstyrkande. Vi har hatt bibelstudier ilag, og vi har kunne stilt han mange spørsmål om tru og kristendom - spørsmål som vi har lurt på lenge. Alle desse samtalane med han har vore til veldig god hjelp for oss. No er vi inspirerte til å vere meir misjonerande i kvardagen, seier jentene.

Her er bilde av Oda og Ida.  Foto Lars Johan Stokken

Så er det å håpe at disse ungdommene som var på besøk har fått seg nye forbedere blant oss som misjonsfolk. Hjertelig takk for at dere tar så godt i mot russen! Må Gud velsigne både russen og dere som misjonsfolk. Og hjertelig takk for at dere gir raust til russeprosjektet.


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Dagens bibelsitat

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.