> NLM / Norge / Region nordvest / Nyheter / Nytt år på Nytt FestivalenNytt år på Nytt Festivalen

Nyttårsbad, bildevegg, paintball, stratego, lovsangsfest, raketter, lite søvn og nyttårsfest er noen av stikkordene fra Nytt Festivalen 2017-2018.

Etter at rakettene var sendt opp og 2018 var i gang samlet alle som var på Nytt Festivalen seg til lovsangsfest. En flott måte å gå inn i det nye året på! Over 40 ungdommer fra hele Møre og Romsdal var samlet til Nytt Festivalen på Vestheim ungdomssenter fra 30.desmber til 1. nyttårsdag. Hele helgen var det samlinger om temaet: "Levende". Tidligere ungdomsarbeider i NLM nordvest, Andreas Furnes, var årets hovedtaler og han tok utgangspunkt i hvordan de første kristne levde og hva det betyr for oss i dag. Nyttårsaften var proppet full av aktiviteter og en lang og god nyttårsmiddag med feiring ut over nattetimene.

Vi går det nye året i møte med et levende håp i fokus: Jesus!


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Dagens bibelsitat

Jes 40:11 Som en hyrde skal han vokte sin hjord. I sin arm skal han samle lammene, og ved sin barm skal han bære dem. De får som har lam, skal han lede.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.