> NLM / Norge / Region nordvest / Nyheter / RadionyttRadionytt

Hilmar trives i studio. Foto: region nordvest

Spennende tider for RadioNordvest med skifte av dagleg leiar

Eit nytt radioår for RadioNordvest er alt godt i gang. Vi starta året med fødselsdagsselskap den 6. januar, nesten på dagen 33 år etter første dag på lufta. Hymnos var med og gledde oss med fin song og vi avslutta samlinga med kaffi og kaker.

I desse dager er vi i full gang med loddsalget her i radioen. Det er årvisst og blir avslutta med stor basar i Misjonssalen den 28. april. Dette lotteriet og basaren er veldig viktig for radioen og særlig i år då vi fikk eit underskot på drifta i 2017. Det er mange år sidan vi har hatt raude tal og håpar at lyttarane vil stå med også i 2018 slik at vi igjen får balanse i regnskapet.

Årsmøte for radioen skal i år være i Sykkylven bedehus søndag 11. mars og du er velkommen dit. Planlegging av radiotur er også i gang, men den kjem vil tilbake til seinare når alt er klart. Men datoen er klar, det blir 24.-26. august, meir kan vi ikkje sei no.

Til påske blir eg pensjonist og regionen arbeider med å få ny dagleg leiar på plass. Eg håper det lukkast og ber lyttarane ta godt imot den som blir ansatt.


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Today's Quote

Rom 14:9 Derfor døde jo Kristus og ble levende igjen, for at han skulle være Herre over både levende og døde.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.