> NLM / Norge / Region nordvest / Nyheter / Som et "Kinderegg" i Tryggheim...Som et "Kinderegg" i Tryggheim barnehage, Åndalsnes

I juni var det Tryggheim barnehage på Åndalsnes sin tur til å feire

Utover i 70-årene "poppet" det opp barnehager rundt om i Møre og Romsdal og i 1978 kunne de ønske velkommen til Tryggheim Barnehage på Åndalsnes. 

I juni i år - 40 år senere - kunne daglig leder Sylvi Uren Bjørlykhaug ønske velkommen til bursdagsfeiring, innvielse av nytt uteområde og sommerfesten. 3 ting på en gang, som et Kinderegg.

Et flott uteområde med godkjente lekeapparat og underlag, kunstgress og riktige matter. Det har blitt kjempeflott!

Foreldre, søsken og venner av barnehagen, kom. Og festen skulle nytes ute, på det flotte uteområdet. Sylvi ønskte velkommen og barnehagebarna sang to sanger til oss.

 

 Ei av jentene i barnehagen fikk hjelp til å klippe snora som markerte åpningen av det nye uteområdet.

 

Taler var det også. Ordføreren var der og han hadde på seg det flotte kjedet sitt. Han sa blant annet at Tryggheim barnehage var den første barnehagen på Åndalsnes. Det var stas, vi retta oss litt i ryggen da. Barnehagekonsulenten i Rauma var der også. Eierstyret hadde laga sang som dem framførste, og representant for NLM-barnehagene var der. 

Plutselig var det noen som listet seg fram rundt hjørnet, dem var litt forsiktige, men der kom dem fram. To klovner! Dem hadde musikk og dansa og synes det var veldig kjekt at så mange så på dem. Til og med vannpistol hadde dem og jeg tror dem prøvde treffe ordføreren. Det var gøy!

Barnehagen hadde søkt kommunen og fått stengt av gata, så der var satt opp benker og bord og uteservering! Pølser, hamburger og kaker. 

Vi hadde en strålende sommerfest og ettermiddag på Åndalsnes og ønsker alle i barnehagen riktig god sommer!


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Dagens bibelsitat

Sal 119:165 Stor fred har de som elsker din lov, og det er ikke noe anstøt for dem.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.