> NLM / Norge / Region nordvest / Nyheter / Sport og aktivleirSport og aktivleir

15.-17. juni ble Sport-aktiv leir holdt på Vestheim ungdomssenter. Her var det deltagere fra 5.-7.klasse som var samlet for å få høre fra bibelen og får å være aktiv i forskjellige aktiviteter.

Som navnet sier på leiren sier, Sport-aktiv, innebærer det mye aktivitet og sport. Morgenene ble startet med morgengymnastikk etterfulgt av mat og bibeltime og mange flere aktiviteter. Sol og fint og god stemning, dette måtte bli en bra leir.

Deltagerne fikk kjenne på kroppen hvordan det var å bli forfulgt for å dele Guds ord da vi hadde «bibelsmugling». Her fikk de voksne god løpetrening ved å prøve å fange deltagerne som skulle frakte bibelvers fra A til B. Mange lærte seg nye bibelvers ved å pugge hva som sto på lappene, en god kombinasjon med bibel og aktivitet.

Vi fikk også ett innblikk i hvordan det er å være misjonærbarn, hvordan vi kan drive misjon og vi fikk bli bedre kjent med Sigrid Lise som skal være ettåring i utland.

Stort konkurranseinstinkt har fått vist seg under «camp Vestnes». Her hadde vi forskjellige gruppekonkurranser med bøtteholding, hamring og taudraing. På sistnevnte ble musklene så sterke at tauet revnet.

En vellykket helg på Sport-aktiv leir med plass til enda flere neste gang. Her er aktiviteter for enhver smak og interesse og gode muligheter til å få seg nye venner.


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Dagens bibelsitat

Sal 119:105 Ditt ord er en lykt for min fot og et lys på min sti.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.