> NLM / Norge / Region nordvest / Nyheter / StøttespillereStøttespillere

Vi vil takke firmaene som gjennom 2017 har støttet arbeidet gjennom å annonsere i regionutsyn.

Annonseinntektene er viktige for oss. Gjennom regionutsyn når informasjonen om arbeidet til alle deler av regionen. Annonseinntektene er med på å styrke økonomien både i regionen og for NLM som organisasjon. 

NLM region nordvest har et aktivt misjonsarbeid både i vår region og også gjennom våre 20 utsendinger til andre deler av verden. I tillegg har vi 21 medarbeidere i Region nordvest innenfor blant annet leir-, område-, radio-, forsamlings-, forenings-, lagsarbeid og møtevirksomhet. Arbeid knyttet både til barn, unge og voksne i Møre og Romsdal. Vi ønsker å satse enda mer fremover, og vi ser med glede at det flere steder kommer ønske om hjelp til å starte nytt arbeid eller hjelp til å utvikle eksisterende arbeid. Økonomien i NLM er inne i en krevende tid på grunn av flere utsendinger og nye strategiske stillinger i Norge og lavere gaveinntekter. Gjennom annonseinntekter kan bedrifter være med i arbeidet. Slik er en med å gi ungdom gode fritidstilbud, det gir mulighet til å sende misjonærer som kan stå i hjelpearbeid innen helse, undervisning og samfunnsutvikling, og i forkynnende arbeid.

Har du eller ditt firma mulighet til å støtte oss, ta kontakt med NLM region nordvest nordvest@nlm.no

Om du ønsker å gi en gave til NLM, gå inn på linken under

http://www.nlm.no/nlm/stoett-oss/prosjektkatalogen/gi-en-enkeltgave

 

Takk til våre annonsører

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Dagens bibelsitat

Sal 73:26 Om enn mitt kjød og mitt hjerte svikter, så er Gud mitt hjertes klippe og min del for evig.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.