> NLM / Norge / Region nordvest / Nyheter / Tid for russeturné med VestborgrussenTid for russeturné med Vestborgrussen

En blid gjeng som sammen med forkynnere gleder seg og er klare for årets Vestborgturne.  Foto: Mainy Os

Planlegging av turneen er ferdig og russen gleder seg til å møte misjonsfolket.

Tirsdag 9. januar var vi på Vestborg og hadde samling med russen. Etter en kort orientering om det praktiske rundt turneen, ble de delt inn i grupper sammen med forkynnerne som de skal reise på turne sammen med. Der ble det planleggin av møtene, hvem som skal lede og hvem som skal fortelle om misjonsprosjektet osv. De skal også på skolebesøk og noen får kanskje komme i barnehage også.

Dette blir ei annerledesuke! 7 grupper som hver har møte fra søndag til søndag. Du er hjertelig velkommen på møtene. Håper du vil glede russen med å komme på møtene.

Her kan du laste ned oversikt over alle møtene:

To av elevene har vært i Indonesia og opplevd misjonen på nært hold. De har med seg mange inntrykk og bilder som de vil dele med oss på møtene. Vi får også orientering om livet på Vestborg og mulighet til å gi penger for å støtte misjonsprosjektet deres.


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Dagens bibelsitat

Jes 40:11 Som en hyrde skal han vokte sin hjord. I sin arm skal han samle lammene, og ved sin barm skal han bære dem. De får som har lam, skal han lede.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.