> NLM / Norge / Region nordvest / Nyheter / Tweensband på StrandaTweensband på Stranda

Det finnes mange talenter rundt om i regionen vår, her fra Stranda. Foto: Hilde Ådland

Som barne- og ungdomsarbeider synes jeg det er flott å se hva som skjer rundt i regionen, og en av plassene jeg har fått være med flere ganger er Tweensbandet på Stranda

Oppmøte er kl: 19.00, det er flere som er syke for tiden og derfor litt «mannefall», men allikevel en fin gjeng som møter meg der. Torsdag 8. februar var vi samlet i møtesalen på Vestborg vgs. Det finnes mange talenter rundt i regionen vår, også på Stranda. Det blir spilt flere instrumenter, noe som er gøy når en skal ha ett band, gitar, piano og cajon. Forsangerene gjør også en veldig bra jobb.

Vi startet med bønn og andakt, andakt om Jona i fiskens buk. Hvordan Jona rømte fra Gud og men endte opp med å vende seg tilbake til Ham da han så at han ikke kunne klare seg uten Gud. Etter andakten øvde vi på flere sanger, bandet er med å bidra noen søndager med å lede i lovsang i forsamlingen til NLM på Stranda. De får også være med å lede, dele bibelvers, snakke om misjon.  En veldig flott måte på å inkludere ungdommene inn i forsamlingen.

På Tweensbandet får ungdommene vokse både innenfor sang og musikk, men også på det åndelige og relasjonen med Gud. Helt til slutt avsluttet vi med lek. Fra start til slutt var det god stemning. 


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Dagens bibelsitat

Sal 118:5 Ut av trengselen kalte jeg på Herren. Herren svarte meg og førte meg ut i fritt rom.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.