> NLM / Norge / Region nordvest / Nyheter / Vinterleir og renovering på SolhøgdaVinterleir og renovering på Solhøgda

Her kommer en situasjonsrapport fra Solhøgda

I januar har det vært både inspirasjonshelg, minnesamvær, ungdomskveld, God Søndag møte, diverse møteutleie. 20.-21. januar var det vinterleir for 1.-4. klasse, med halv overnattingskapasitet. Det er kjekt å se og oppleve den gleden barna har som kommer på leir. Dette er noe de har gleda seg til og forberedt seg til i dagevis. Godt å se at tryggheten de har når de kommer på leir. Her får de med seg gode verdier, de får gode venner og det viktigste: de får høre fra Bibelen, budskapet som aldri går ut på dato. Det blir bare større og større å få stå i et slikt arbeid. Vi tror at det er kjempeviktig. Stort at det fortsatt er personer som etter ei travel arbeidsuke eller skoleuke prioriterer å være med som ledere. Igjen og igjen får vi oppleve: Det er Guds velsignelse som gjør rik. 

Her satser vi på leirdrift i mange år framover. Heile jentefløya er nå revet helt inn på betongveggene. Nå legges isolasjon og om ikke lenge kommer betongbilen. Da skal gulvet støpes. Pr i dag er hele fløya et stort rom som igjen skal deles i 6 soverom. Etter hvert skal skilleveggene på plass som skal tilfredsstille både brann og lydkrav. Vi tror at dette blir kjempebra. Neste etappe blir guttefløya på samme måte, men da må vi finne perioder når drifta tillater det. Til leirskolesesongene må alt være klart igjen. Vi tenker at det er viktig å holde drifta i gang også i disse periodene. 

Minner samtidig om Bibelhelga 2.-4. mars. Velkommen til Solhøgda!


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Dagens bibelsitat

Sal 118:5 Ut av trengselen kalte jeg på Herren. Herren svarte meg og førte meg ut i fritt rom.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.