> NLM / Norge / Region øst / Ung:Disippel / Nyheter / Konfirmant 2019? Meld deg på...Konfirmant 2019? Meld deg på Ung:Konfirmant før 1.juni!

NLM sitt konfirmasjonsopplegg for skoleåret 18/19 starter opp i september. Melder du deg på før 1. juni er du med i trekning av flotte premier. Verv med deg en venn, og vinnersjansene øker! 

Er du konfirmant til neste år er du hjertelig velkommen til å bli med på vårt opplegg Ung:Konfirmant. Dette er et fullstendig konfirmasjonsopplegg hvor du kan konfirmere deg i NLM-sammenheng etter fullført undervisning.

Det er også fullt mulig å følge opplegget som supplerende kurs til lokalt konfirmasjonsopplegg, siden vi samles i helger.

Hos oss får du god og grundig undervisning, fire gøyale og varierte helger, venner fra hele østlandet og unge engasjerte ledere som brenner for at du skal trives og bli bedre kjent med Jesus! 

Ferdig konfirmert, og gira på mer? 

Har du konfirmert deg, eller allerede fullført Ung:Konfirmant kan du bli med på Ung:Etterfølger! Her går vi nærmere inn på hva Jesus har å si for hverdagen din. Dette er et år der du kan modnes som kristen.

Du lærer hvordan du kan svare på de vanskelige spørsmålene du møter på skolen, eller som du tenker på selv. Du deltar på de samme leirene, og får bygge nye eller holde vedlike vennskapene fra sist år! 

Konfirmant eller ikke, meld deg på innen 1.juni!

Om en melder seg på før 1. juni får en 1 lodd, verver en ett søsken får en 2 lodd til, og verver en med seg en venn får en 4 lodd! Da er en med i trekning av 2 pass til Nyttårsfestivalen i Hurdal, eller årets iTro-genser og bag! 

For mer informasjon om trinnene og påmelding, klikk deg inn på linkene under:

Ung:Konfirmant

Ung:Etterfølger

Ung:Leder


Reklamefilm

Last ned på vimeo-sida.

Reklameeffekter.

Klikk på bildet, og skriv ut materiell til ditt lag! (Dropbox)

Dagens bibelsitat

Kol 4:2 Vær vedholdende i bønnen, så dere våker i den med takk til Gud.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.