> NLM / Norge / Region sørRegion sør

Kallet til å samle kvinner til misjonsforening i Randesund i Kristiansand kom i 1977. I midten av mars markerte Randesund misjonsring sitt 40-årsjubileum.

Dølemoklubben barneforening i Åmli tilbød denne våren deltakerne kurs i rosemaling. Rosemaler Ellen Ramse fra Tovdal, ga et et lite innblikk i teknikker og fargevalg.

Fire områdemøter er unnagjort. Tre gjenstår. Vi gleder oss til å møte dere!

De to videregående skolene i Region sør, Kvitsund Gymnas og Drottningborg videregående skole har begge tatt flere priser under fylkesmesser for ungdomsbedrifter den siste tiden.

Kjell Dahlene underviser om "Guds fulle rustning" på Norsjø Ungdomssenter 24.-26.mars.

Under mottoet "Inn i fellesskapet, ut i verden" arrangeres Regionmøtet 19.-21.mai. Både det lokale og det verdensvide arbeidet står i sentrum denne helgen.

Kvås barnehage hadde 9.mars sitt årlige misjonsmarked på Vemestad bedehus. Både teater og basar stod på programmet.

I slutten av februar startet Arve Myra opp i en 30% stilling som lokal koordinator for misjonssambandets generalforsamling som skal avholdes 26.juni - 1.juli 2018.

I palmehelga, 7.-10.april ønskes du velkommen til Bibelhelg for unge voksne på Gautefall i Telemark. Andreas Årikstad blir med som taler. 

Flekkerøy bedehusforsamling søker etter ungdomsarbeider i 50-100% stilling. Stillingen kan kombineres med studier.

Jo flere som leverer inn årsmelding jo bedre oversikt får NLM og regionen over arbeidet i organisasjonen. Frist for innlevering av årsmelding for 2016 er 10.februar.

I disse dager drysser det leirbrosjyrer ned i mange postkasser i regionen. Vi er glade for å kunne tilby leirer til mange ulike grupper flere forskjellige steder i Agder og Telemark.  


Dagens bibelsitat

Fork 3:14 Jeg forsto at alt det Gud gjør, det varer evig. Ingen kan legge noe til og ingen kan ta noe fra. Slik har Gud gjort for at vi skal frykte ham.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.