> NLM / Norge / Region sørRegion sør

Det er ikkje kvardagskost å få vera med å feira ein vital 100-åring. Sist måndag hadde Solstråla barneforeining på Hornnes invitert til feiring av sine første 100 år.

Mer enn 3200 er allerede påmeldt til årets generalforsamling, og nærmere 1000 av disse er barn og unge. Behovet for hjelpeledere er fortsatt stort – vi trenger ledere i alle aldre og med ulike evner og interesser.

Ansettelsen trer i kraft sommeren 2019. 

Driftsinntektene for regionen falt i fjor med 6,2% til 16.033.806 kr. Hovedsakelig skyldtes dette et fall i gaveinntektene på 818.481 kr.

Den kristne sangskatten og pinsefeiring står i sentrum når Norsjø Ungdomssenter inviterer til pinsehelg 19.-20.mai.

Kommer med allsidig misjons- og menighetserfaring fra både Tanzania og Norge.

Mange unge forlet det kristne fellesskapet i den tida dei for alvor tek steget ut i vaksenlivet. Grunnane til dette kan vera forskjellige, og ikkje alltid så lette å få auga på.

1.mai blir det, tradisjonen tro, møter i Lyngdal bedehus, Allèen klokka 17 og 19.

Regionmøtet i Misjonssalen i Grimstad 26.mai nærmer seg. Påmelding og forhåndsbestilling av mat er viktig!

To uker bibel og sommer ved Otras bredd, rett etter NLMs generalforsamling i juli.

Voksne som ikke skal være utsendinger til GF, oppfordres til å melde seg som frivillige til barne- og ungdomsaktiviteter slik at de unge som ønsker det også kan være utsendinger.

– Vi trenger flere frivillige under Generalforsamlingen, sier Arve Myra. Han håper påmeldte fra andre regioner kan tenke seg å bidra under arrangementet denne gangen.


Dagens bibelsitat

Jak 1:26 Den som mener at han dyrker Gud, og ikke holder sin tunge i tømme, men bedrar sitt eget hjerte, hans gudsdyrkelse er forgjeves.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.