> NLM / Norge / Region sørRegion sør

 Jeg syns at vi gjennom regionmøtet har fått oppleve veldig sterkt det fellesskapet vi har. Vi har et felles ønske om å nå lenger ut.

For mange blir det ikke sommer før campingvogna triller inn på Evjetun og kveldskaffen inntas ved Otras bredd. Kom og opplev det, du også!

I pinsehelga 2.-4. juni inviteres du til sanghelg på Norsjø Ungdomssenter.

I et nytt seminar på Regionmøtet utfordrer generalsekretær Øyvind Åsland unge mennesker til engasjement for verdensmisjon.

Vi følger opp suksessen fra i fjor og arrangerer misjonsløp under Regionmøtet også dette året. Du blir vel med på Evjetun 19.-21.mai?

I disse dager planlegger Sommertreff Drottningborg en heidundrende sommerleir for deg mellom 13 og 16 år. Husk å meld deg på!

 – Jeg er så glad for at jeg har dette fellesskapet å gå til, det er så moro å jobbe her. Dette er et utsagn jeg tror alle som er med og jobber i NLM Gjenbruk kan skrive under på, sier Asbjørn Sandal som er leder for styret i NLM Gjenbruk i Kristiansand.

Tirsdag 25.april inviteres du til kvinnesamling på Flekkerøy bedehus. Forkynnelse, sang, musikk og god bevertning står på programmet.

Årets tur går til Suldal! Det er fortsatt plass til flere, men vær rask!

Påskehøytiden nærmer seg. Her er en oversikt over møter i Region Sør i påskeuka. 

Søndag 2.april inviteres alle, både store og små til påskevandring på Undeland.

Kallet til å samle kvinner til misjonsforening i Randesund i Kristiansand kom i 1977. I midten av mars markerte Randesund misjonsring sitt 40-årsjubileum.


Dagens bibelsitat

Sal 41:4 Herren skal støtte ham på sykesengen. Du forvandler hele hans leie under hans sykdom.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.