> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Regionmøtet 2018 - Viktig å melde...Regionmøtet 2018 - Viktig å melde seg på

Regionmøtet i Misjonssalen i Grimstad 26.mai nærmer seg. Påmelding og forhåndsbestilling av mat er viktig!

Årets Regionmøte blir en èn dags-samling, siden NLM senere på sommeren skal ha Generalforsamling. Påmelding er viktig at du husker å levere. Det gjelder både for delegater, men også for dere andre som kommer på regionmøtet.

Forhåndsbestilling av mat

Ønsker du å kjøpe middag er det viktig at du melder fra om det på forhånd. Tidligere har det vært mulig å bestille middag ved ankomst på lørdagen. Slik er det ikke nå. All mat må vi forhåndsbestille i god tid før regionmøtet. Derfor er det veldig viktig at du/dere gir beskjed hvis dere ønsker matservering. Send oss påmelding og matbestilling innen 8.mai. I programmet står det 1.mai, men vi setter ny frist til 8.mai.

Variert program

I tillegg til årsmøte blir leder av NLM Norge, Kåre Johan Lid, med som taler i bibeltimen på formiddagen. Samtidig vil det være samlinger for barn og ungdom, hvor blant andre vår nye barnearbeider, Sonja Leirvik, deltar. Her får vi også besøk av familien Krogedal, som i vinter har vært på Haydom sykehus i Tanzania, og fokuset i samlingene vil være Barnas Misjonsprosjekt i Tanzania. Asle Jøssang blir med på misjonsmøtet og setter fokus på arbeidet blant Datooga-folket i Tanzania.

Sett av lørdag 26.mai og meld deg på regionmøtet du også! Vi håper at vi blir riktig mange i Misjonssalen denne dagen.


Dagens bibelsitat

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.