> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Velkommen til Regionmøte 2018 i...Velkommen til Regionmøte 2018 i Misjonssalen i Grimstad

Vi gleder oss til å ønske alle velkommen til Misjonssalen i Grimstad lørdag 26.mai!

I år er Regionmøtet begrenset til én dag, men vi håper og tror det skal bli et fint program som det er verdt å få med seg!

Leder av NLM Norge, Kåre Johan Lid, taler i bibeltimen på formiddagen. Samtidig vil det være samlinger for barn og ungdom, hvor blant andre vår nye barnearbeider, Sonja Leirvik, deltar. Her får vi også besøk av familien Krogedal, som i vinter har vært på Haydom sykehus i Tanzania, og fokuset i samlingene vil være Barnas Misjonsprosjekt i Tanzania.

Årsmøtet skal i år behandle forslag til endringer i lovene, i tillegg til ulike valg (regionstyre, barne- og ungdomsråd, valgnemnd og delegater til NLMs rådsmøte). Fellesskapsutvikler Marit Andersen vil innlede til samtale om arbeidet.

Asle Jøssang deltar i misjonsmøtet klokken 17.30. Han har oppvekst i Tanzania, misjonærtjeneste i Peru og Bolivia, og underviser nå ved NLA Mediehøgskolen Gimlekollen. Han skal ta oss med inn i møte med datooga-folket i Tanzania, som han lærte å kjenne som barn, for senere å møte dem igjen i voksen alder. Her vil vi også få unge sangkrefter fra Drottningborg med oss.

Program og påmeldingsslipp ble sendt ut til alle foreningene før påske. De vil også bli spredt rundt om i regionen i forbindelse med talerbesøk, områdemøter og andre anledninger. Det er også mulig å laste ned programmet her.

Her vil du også kunne laste ned saksdokumenter når de foreligger i slutten av april.


Dagens bibelsitat

Sal 44:18 Alt dette er kommet over oss, enda vi ikke har glemt deg og ikke har sveket din pakt.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.