> NLM / Norge / Region sørvestRegion sørvest

Fredag 23.mars kl. 09.00 åpner påmeldingen til sommerleirene.

Skjærtorsdag til 2. påskedag blir det i år igjen påskemøter på Solgry.

Regnskapstallene for 2017 viser at gaveinntekten i Region sørvest gikk ned med ca. en halv million kroner, mens kostnadene steg omtrent tilsvarende.

Det har vært en navnekonkurranse for det nye radioselskapet, bestående av tidligere Gimlekollen Radio, Radio Sørvest og Radio Gnisten.

Forsamlingsleder Christoffer Inge Hovda kunne ønske om lag 100 av forsamlingens 308 medlemmer velkommen til årsmøtet i Salem Misjonsforsamling 28. februar.

«Siktepunktet med leirene er å vekke og nære gudslivet hos de unge, samtidig som de får en rik og festlig ferietid under trygge kår.» Sånn står det skrevet i NLM sitt hefte "Lederhjelp (bok 2)" fra 1968. I år er det 50 år siden dette ble skrevet, men siktemålet med leirene våre har likevel ikke endret seg. 

Påskeleir for hele familien er et populært arrangement.

Arbeidet i valgnemnda for regionårsmøtet 2018 pågår for fullt.

De fleste forbinder det kristne fellesskapet med noe godt, men hva skjer når den gode nærhet blir den vanskelige tetthet?

Tirsdag 13. februar var det tid for årsmøte for gjenbruksbutikken i Kviensdal. Oppslutningen om samlingen var god.

Tro i hjemmet, bibelhelg for småbarnsfamilier.

I forbindelse med Misjonssambandet sin generalforsamling til sommeren arranger Plussreiser fellesreise fra Region sørvest. Det er nå sett opp en ekstra reise fra Bergen via Stord og Haugesund.


Dagens bibelsitat

1Kor 2:12 Men vi har ikke fått verdens ånd, men den Ånd som er fra Gud, for at vi skal kjenne det som Gud i sin nåde har gitt oss.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.