> NLM / Norge / Region sørvestRegion sørvest

Flekkefjord felleslag NLM arrangerte to møter 29.-30. september med fokus på vekkelse. Det var pensjonert forkynner Terje Thorsen som var taler.

Mandag 25.9 til onsdag 27.9 var det satt av muligheten for å komme avsides med Guds ord på Ersdaltun.

De fleste forkynnerne i NLM har vært samlet til forkynnerforum på Holmavatn 19.-22. september. Også regionens forkynnere var godt representert.

Onsdag 27.september besøker Ryfylke Livsgnist Misjonssalen i Sandnes med forestillingen "Luther med latter". Her får du eit skråblikk på 500 år i lutherske spor. «Frå munkesong til lovsongsdans».

Velkommen til 1891 Bibelhelg på Tonstadli!

Det nærmer seg tid for å legge reiseruter for perioden januar-juni 2018. Foreningene og kontaktpersoner har fått frist til 15. september 2017 for å komme med ønsker om talerhjelp fra regionens forkynnere. Denne fristen er nå utsatt til 22. september

Ersdaltun foreningssenter ligger idyllisk til i Ersdal, mellom Sira og Gyland i Flekkefjord kommune. For å holde hjulene i gang arrangeres det hvert år en basar til inntekt for foreningssenteret.

Julegaveweekender 2017

Et nytt semester kan by på spennende nye muligheter for våre lokale misjonsfellesskap.

Prisen "Årets gledesspreder" til bestyraren på Utsyn Misjonssenter.

22.-24.september inviteres kvinner til kvinneweekend på Solgry.

Samlingsfesten til Misjonssalen Sandnes markerte også at vi sendte ut Marit og Leif Thingbø til Øst-Afrika


Dagens bibelsitat

Sal 73:23f Men jeg blir alltid hos deg, du har grepet min høyre hånd. Du leder meg ved ditt råd, og deretter tar du meg opp i herlighet.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.