> NLM / Norge / Region sørvest / Nyheter / God stemning på LundenesetGod stemning på Lundeneset

Fra et av kveldsmøtene.  Her ser vi en av deltakerne, Åge Nevland, som hadde et engasjert innlegg om Norea og mediemisjonens muligheter.

Dagene 8.- 12. august ble «Vi over 60» arrangert på Lundeneset vgs med god deltakelse.

Inkludert lederne var nærmere hundre samlet til årets «Vi over 60».  Dette er meget god oppslutning, da det vanligvis pleier å være litt færre når arrangementet arrangeres i august.  Vanligvis er det første uke i juli som er uka for dette arrangementet, men det året det er generalforsamling i NLM er tidspunktet i begynnelsen av august.

 

Det var også god oppslutning om samlingene av tilreisende for enkeltsamvær  de fleste dagene.

Talere i år var tidligere misjonær og generalsekretær Ola Tulluan og forkynner Vegard Svendsen.  Vegard hadde to bibeltimer med fokus på 1. Peters brev, mens Ola Tulluan hadde temaer rettet mot utbredelsen av Guds rike.

På torsdagen hadde Ola Tulluan et kåseri hvor han gav forsamlingen innføring i den historiske utvikling for Sør-Amerika: «Sør-Amerika, oppdaget, plyndre, glemt og gjenoppdaget».

 

Vegard og Ola hadde også en samling som kaltes «Med glimt i øyet», hvor de delte opplevelser og humoristiske innslag fra tjenesten i misjonen.

Tove og Einar Bondevik, som nå bor i Enebakk utenfor Oslo, deltok med flott sang og musikk disse dagene.

Trivselen var stor på Lundeneset, hvor de ytre rammene for arrangementet var flotte både når det gjelder lokaliteter og servering.


Dagens bibelsitat

Joh 17:21 at de alle må være ett, likesom du, Far, i meg, og jeg i deg – at også de må være ett i oss, for at verden skal tro at du har utsendt meg.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.