> NLM / Norge / Region vest / Nyheter / Frivilligfest 2017!Frivilligfest 2017!

Kjære frivillige i Region vest av NLM!
Vi ønsker å takke deg for den innsatsen du gjør som frivillig for oss, mye eller lite, og vil derfor invitere deg til frivilligfest fredag 20.oktober klokken 19:00-21:30 i Salem Konferansesenter, Bergen sentrum.

Det blir servering av lasagne, et ord for kvelden av Egil Grandhagen og minikonsert med Trygve Eiken for å nevne noe, og alt dette er gratis!

Vi håper at du som på et eller annet vis bidrar i arbeidet vårt vil komme! Enten du er med som leder på leir, baker boller til bedehuset, driver lagsarbeid, sitter i et styre, er med i gjenbruksbutikk, bidrar i en forsamling, er "vaktmester" på det lokale samlingshuset, styrer lyd/bilde, spiller til allsangen eller noe helt annet, så håper vi å se deg denne kvelden!

Lørdag og søndag inviteres dere også til arrangementet Disippel 17 som er den tidligere regionkonferansen. Her blir det mye spennende program (https://www.facebook.com/events/484348028599389/?fref=ts).


Dagens bibelsitat

Matt 11:29 Ta mitt åk på dere og lær av meg, for jeg er nedbøyd og ydmyk av hjertet. Så skal dere finne hvile for deres sjeler.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.