> NLM / Nyheter nlm.noNyhetsarkiv

21. april 2017

Kvar dag møter utsendingane våre i Aust-Afrika menneske som er skapt og elska av Gud. Dei fleste er ikkje interesserte i å snakka om tru, men nokre tek kontakt. Dei er på jakt etter sanninga.

NLM fikk et overskudd på 300 000 kroner i 2016. ­– Vi lå an til underskudd store deler av året. Når vi ender ut omtrent i balanse er en viktig årsak store gaver mot slutten av året, sier økonomileder Øystein Frøysa.

«Ja, nå vet vi hvordan lovsangen vil bli i himmelen,» sa møtelederen etter at Fjellheim hadde sunget 3 sanger på et søndagsmøte i Bolivia. Fjellheimelevene sang, spilte, vitnet, talte og pekte på vår frelser Jesus Kristus.

Styret for SETELA i Arequipa i Peru tok 17. mars beslutningen om å avslutte satsingen på et institutt som skal tilby andre studieløp.

16. april 2017

Men der det er tilgivelse for syndene, trengs det ikke lenger noe offer for synd. (Hebr 10,18)

14. april 2017

For Kristus selv led for synder, én gang for alle, den rettferdige for urettferdige, for å føre dere fram til Gud. (1. Pet 3,18)

13. april 2017

"Men jeg ba for deg at din tro ikke måtte svikte. Og når du en gang vender om, da styrk dine brødre!" (Luk 22,32)

Etter 7 månader i Peru er la profesora Thormodsæter klar til dyst på bibelskulen på SETELA. Klarar ho 100 minutt med monolog på spansk? Og reddar selfiestanga dagen?

11. april 2017

Det er givende å arbeide for å hjelpe mennesker og lokalsamfunn til en bedre og tryggere hverdag. Men det er slitsomt når befolkningen ikke ser verdien i hjelpen de tilbys, skriver en av NLMs utsendinger i Bangale i Kenya.

11. april 2017

NLM Indonesia var i forrige uke samlet til årskonferanse ved Lake Toba. Hovedtemaet i år var «Use Your Talents», og det ble vi alle inspirert til i løpet av dagene vi var samlet.

10. april 2017

Solen står opp over en by et sted i Etiopia. Lufta er støvete og bønneropene gjaller fra moskeene. Utdanningsnivået i befolkningen er lavt, men langs veien går elever på vei til NLMs ungdomsskole.

09. april 2017

"Se, din konge kommer til deg, ydmyk er han og rir på et esel og på trekkdyrets fole." (Matt 21,5)

08. april 2017

Nå kan du være med og påvirke sammensetningen av styrer og råd i Misjonssambandet. Valgkomiteen ønsker forslag på kandidater til valgene under generalforsamlingen i 2018.

En ny linje på Bibelskolen Fjellhaug skal handle om bibel, gaming og digital kultur. Det er de først i landet med.

Hans Johan Sagrusten og Ingvald André Kårbø skal halde bibeltimar på GF 2018. Leiar NLM Norge Kåre Johan Lid opplyser at temaet for generalforsamlinga vert «Nærmere». 

06. april 2017

Leir handler om bibel, lek og store naturopplevelser, enten man er i Norge eller i Japan. Men de små kulturforskjellene gjorde det likevel til en stor opplevelse.

Skolen "Diego Thomson" i Arequipa i Peru har høy anseelse og opplever mye velvilje fra lokale myndigheter. Nå har de investert enda mer i skolen.

Misjonssambandet utsetter neste års generalforsamling, GF 2018, til uken etter det som først ble bestemt. De nye datoene er 3.–8. juli. 

05. april 2017

Hvordan ser livet ut når vi lever for noe større enn oss selv? Hvordan snakker vi om troen vår? Hva lærer Bibelen oss om hva vi kan be om? På den årlige felleskapskonferansen til NLM ble vi utfordret på både dette og mye mer.

05. april 2017

20. mars – på årsmøtet til Vest Japan Evangelisk Lutherske Kirke (VJELK) – ble Toshihito Seima innviet til pastor. Innvielsen var årsmøtets høydepunkt.


Sør-Amerika

NLM driver et stort familieprosjekt i Peru, i tillegg til et bredt evangelisk arbeid i både Peru og Bolivia.

Les mer | Bli fast giver

NLM fikk et overskudd på 300 000 kroner i 2016. ­– Vi lå an til underskudd store deler av året. Når vi ender ut omtrent i balanse er en viktig årsak store gaver mot slutten av året, sier økonomileder Øystein Frøysa.

Jesu oppstandelse står som noe av det viktigste og mest sentrale i den kristne tro. Paulus skriver, «Men er ikke Kristus stått opp, da er vårt budskap tomt, og deres tro er også tom.» 

Læren om Jesu soningsdød settes for tiden under sterk kritikk. Samtidig utvikles det alternative tolkninger av Jesu død. Hva settes på spill når dette skjer?

Dagens bibelsitat

Joh 15:2 Hver grein på meg som ikke bærer frukt, tar han bort. Og hver den som bærer frukt, renser han, for at den skal bære mer frukt.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.