> NLM / Nyheter nlm.no / Begeistrede elever til IndonesiaBegeistrede elever til Indonesia

Foto: privat

For en liten stund siden fikk vi besøk av elever fra videregående skoler, samtidig som TeFT Indonesia akkurat har kommet hit. De har blitt tatt rundt for å se noe av arbeidet, landet og kulturen som vi er så heldige å være en del av.

For kort tid siden kom TeFT for å være her i Indonesia i 5 mnd. Samtidig med dem kom også 6 elever fra Tryggheim, Vestborg og Drottningborg for å se på noen av prosjektene de samler inn penger til.

10 friske ungdommer til feltet har plutselig gjort at man får kjenne litt på den unge energien og nysgjerrigheten igjen. Og det har så absolutt ikke vært negativt.

    

Intensiv uke

De har vært på sightseeing i byen, fått innføring i arbeidet vårt, vært ute på Abdi Sabda (teologihøyskolen), vært oppe på rehabiliteringssenteret for mentalt syke, gått vulkantur til Mt. Sibayak og fikk samtidig se utbrudd fra den fortsatt aktive nabovulkanen, vært på tur i jungelen og prøvd en hel del forskjellige matretter – inkludert kanin, slange, frosk og øgle.

Sistnevnte var de noe skeptiske til å teste, men de fleste gjorde det likevel …

  

  

Sammen på noe stort

Flere av elevene stilte spørsmål omkring arbeidet vi gjør, hva vi tenker rundt det og hvordan vi jobber. Til tross for sin unge alder har de mange spennende tanker og refleksjoner.

Det at det har blitt sendt elever fra Norge som er så nysgjerrige på hva vi driver med, har gjort at man selv kjenner man blir ekstra gira og begeistret for det man gjør her. Hvor viktig arbeidet er, hva vi kan være med å bety for andre, og ikke minst at vi alle sammen er med på noe stort.

Jeg har kjent på en takknemlighet over å kunne få slike gira elever på besøk for å vise dem alt dette som vi er med på, og å vise dem det landet vi bor og jobber i.

   

Det er ikke alltid så lett å få folk der hjemme til å forstå hvordan situasjonen her kan være, hva vi opplever og ser, uten at man faktisk har sett det selv. Nå kunne vgs-elevene dra hjem og fortelle hva de har fått se med egne øyne.

    

 

Be og takk

Be for elevene fra Tryggheim, Vestborg og Drottningborg som nå har reist hjem og har ansvar for å være med på å samle inn penger til vårt arbeid. Takk for at de har sagt seg villige til akkurat det.

Vær gjerne med å be også for TeFT, som nå skal være i Indonesia i 5 måneder – at Gud må bruke dem, lede dem og utruste dem for framtiden mens de nå er her.


Etiopia

Til tross for en lang kristen historie finnes det fremdeles flere titalls folkegrupper i Etiopia som ikke har mulighet til å høre om Jesus.

Les mer | Bli fast giver

Hovudstyreformann Lars Gaute Jøssang har sagt nei til ein ny treårsperiode. Til Dagen viser han til at han ikkje er ung lenger, og at landskapet er annleis enn det har vore.

Åpne Dørers "World Watch List" for 2018 viser at de fleste av landene med mest forfølgelse av kristne ligger i Midtøsten, Øst- og Nord-Afrika. Knut Arild Hareide vil bruke rapporten for å påvirke norsk utenrikspolitikk.

De tre lokalradiokanalene Radio Sørvest, Radio Gnisten og Gimlekollen radio slår seg sammen. Nå ber de lytterne hjelpe dem å finne nytt navn.

Dagens bibelsitat

Sal 25:21 La rettsinn og oppriktighet verne meg, for jeg venter på deg.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.