> NLM / Nyheter nlm.no / Begeistrede elever til IndonesiaBegeistrede elever til Indonesia

Foto: privat

For en liten stund siden fikk vi besøk av elever fra videregående skoler, samtidig som TeFT Indonesia akkurat har kommet hit. De har blitt tatt rundt for å se noe av arbeidet, landet og kulturen som vi er så heldige å være en del av.

For kort tid siden kom TeFT for å være her i Indonesia i 5 mnd. Samtidig med dem kom også 6 elever fra Tryggheim, Vestborg og Drottningborg for å se på noen av prosjektene de samler inn penger til.

10 friske ungdommer til feltet har plutselig gjort at man får kjenne litt på den unge energien og nysgjerrigheten igjen. Og det har så absolutt ikke vært negativt.

    

Intensiv uke

De har vært på sightseeing i byen, fått innføring i arbeidet vårt, vært ute på Abdi Sabda (teologihøyskolen), vært oppe på rehabiliteringssenteret for mentalt syke, gått vulkantur til Mt. Sibayak og fikk samtidig se utbrudd fra den fortsatt aktive nabovulkanen, vært på tur i jungelen og prøvd en hel del forskjellige matretter – inkludert kanin, slange, frosk og øgle.

Sistnevnte var de noe skeptiske til å teste, men de fleste gjorde det likevel …

  

  

Sammen på noe stort

Flere av elevene stilte spørsmål omkring arbeidet vi gjør, hva vi tenker rundt det og hvordan vi jobber. Til tross for sin unge alder har de mange spennende tanker og refleksjoner.

Det at det har blitt sendt elever fra Norge som er så nysgjerrige på hva vi driver med, har gjort at man selv kjenner man blir ekstra gira og begeistret for det man gjør her. Hvor viktig arbeidet er, hva vi kan være med å bety for andre, og ikke minst at vi alle sammen er med på noe stort.

Jeg har kjent på en takknemlighet over å kunne få slike gira elever på besøk for å vise dem alt dette som vi er med på, og å vise dem det landet vi bor og jobber i.

   

Det er ikke alltid så lett å få folk der hjemme til å forstå hvordan situasjonen her kan være, hva vi opplever og ser, uten at man faktisk har sett det selv. Nå kunne vgs-elevene dra hjem og fortelle hva de har fått se med egne øyne.

    

 

Be og takk

Be for elevene fra Tryggheim, Vestborg og Drottningborg som nå har reist hjem og har ansvar for å være med på å samle inn penger til vårt arbeid. Takk for at de har sagt seg villige til akkurat det.

Vær gjerne med å be også for TeFT, som nå skal være i Indonesia i 5 måneder – at Gud må bruke dem, lede dem og utruste dem for framtiden mens de nå er her.


Elsket

Vi elsker fordi han elsket oss først.

Les mer | Bli fast giver

I forbindelse med søndagens misjonærinnvielse kom det inn nesten to millioner kroner i kollekt til NLM. Totalt ble det samlet inn fem millioner kroner. I tillegg ble 50 personer nye faste givere.

– Mye rart skjer i verden for tiden, og kanskje mest utrolig er det at en pinsevenn står på NLMs generalforsamling og forkynner om luthersk teologi, sier hovedpastor Magnus Persson i United i Malmø.

– Jeg kjenner meg ydmyk overfor den oppgaven jeg nå har fått, sier Raymond Bjuland, som er valgt til ny formann i Norsk Luthersk Misjonssambands hovedstyre.

Dagens bibelsitat

Joh 11:25 Jesus sa til henne: Jeg er oppstandelsen og livet. Den som tror på meg, skal leve om han enn dør.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.