> NLM / Nyheter nlm.no / Delte gode prosjekterfaringerDelte gode prosjekterfaringer

Alle foto: Berte Stine Aas

NLM var sterkt representert ved Dignis nettverksseminar i Øst-Asia. Deltakerne fikk høste erfaringer med lokalt eierskap og samarbeid med myndighetene fra NLMs prosjekter i Indonesia og Mongolia.

Fra 25. til 29. april var 49 deltakere fra 12 land samlet i Bangkok for Dignis regionale nettverksseminar i Øst-Asia.

Digni med sine medlemsorganisasjoner og deres partnere tilbrakte tre tettpakkede dager med erfaringsdeling, nettverksbygging og kursing. NLM stilte med ti deltakere fra Mongolia, Kina og Indonesia, pluss en representant fra bistandsseksjonen ved hovedkontoret.

  

NLM delte erfaringer

To av NLMs prosjekter i Indonesia og Mongolia var valgt ut blant de som fikk dele sine erfaringer med resten av deltakerne.

  

  

Landsbyutviklingsprosjektet på Sumatra har jobbet eksemplarisk med lokalt eierskap, og prosjektkoordinator D.G. presenterte gode metoder for dette. Det var flere tilhørere som noterte flittig og som forhåpentligvis fikk med seg noen gode tips tilbake til sine prosjekter.

Rettighetsprosjektet for internatbarn i Mongolia har oppnådd flotte resultater på nasjonalt nivå. Tsogbayar, som har hatt base i hovedstaden Ulaanbaatar, fortalte om hvordan de har lykkes med det gode samarbeidet med mongolske myndigheter.

Det ble stor applaus for det de har oppnådd, og begge presentasjonene var gode eksempler på at NLM kan være stolte av dedikerte og dyktige medarbeidere som bidrar til positive endringer for mange mennesker i sine hjemland.


Norge

NLM ønsker å se levende og utadrettede kristne fellesskap over hele Norge.

Les mer | Bli fast giver

NLMs arbeid i Indonesia ble berørt av et kraftig jordskjelv som rammet flere øyer søndag. Ifølge BBC er 91 personer rapportert døde.

Morten Eikli ser tilbake på en festivaluke med varmerekord, flere deltakere, uredd forkynnelse, misjonærinnvielse og ny lovsang.

Fredag kveld er det misjonærinnvielse på UL. – Jeg synes det passet veldig bra å bli innviet på UL. Opp gjennom årene har jeg vært mye innom festivalen, sier David Theodor Thorsen (25).

Dagens bibelsitat

Rom 12:10 Vær varmhjertet mot hverandre i broderkjærlighet! Kappes om å hedre hverandre!

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.