> NLM / Nyheter nlm.no / Delte gode prosjekterfaringerDelte gode prosjekterfaringer

Alle foto: Berte Stine Aas

NLM var sterkt representert ved Dignis nettverksseminar i Øst-Asia. Deltakerne fikk høste erfaringer med lokalt eierskap og samarbeid med myndighetene fra NLMs prosjekter i Indonesia og Mongolia.

Fra 25. til 29. april var 49 deltakere fra 12 land samlet i Bangkok for Dignis regionale nettverksseminar i Øst-Asia.

Digni med sine medlemsorganisasjoner og deres partnere tilbrakte tre tettpakkede dager med erfaringsdeling, nettverksbygging og kursing. NLM stilte med ti deltakere fra Mongolia, Kina og Indonesia, pluss en representant fra bistandsseksjonen ved hovedkontoret.

  

NLM delte erfaringer

To av NLMs prosjekter i Indonesia og Mongolia var valgt ut blant de som fikk dele sine erfaringer med resten av deltakerne.

  

  

Landsbyutviklingsprosjektet på Sumatra har jobbet eksemplarisk med lokalt eierskap, og prosjektkoordinator D.G. presenterte gode metoder for dette. Det var flere tilhørere som noterte flittig og som forhåpentligvis fikk med seg noen gode tips tilbake til sine prosjekter.

Rettighetsprosjektet for internatbarn i Mongolia har oppnådd flotte resultater på nasjonalt nivå. Tsogbayar, som har hatt base i hovedstaden Ulaanbaatar, fortalte om hvordan de har lykkes med det gode samarbeidet med mongolske myndigheter.

Det ble stor applaus for det de har oppnådd, og begge presentasjonene var gode eksempler på at NLM kan være stolte av dedikerte og dyktige medarbeidere som bidrar til positive endringer for mange mennesker i sine hjemland.


Stor-Kina

I mange år opplevde kristne i Kina forfølgelse, og det kan fortsatt være krevende å følge Jesus i dag.

Les mer | Bli fast giver

Ny NLM-bok kommer til salgs under GF. Boken løfter fram ærlige og åpne fortellinger fra NLMs fortid og nåtid.

Fire av sju stoler blir ledige i NLMs hovedstyre i sommer, og skal fylles gjennom valg under generalforsamlingen. I tillegg skal det velges fire varamedlemmer. Her kan du bli bedre kjent med kandidatene.

Misjonssambandet ønsker at første pinsedag – 20. mai – skal være en dag med forbønn for folkegrupper som ennå ikke har hørt evangeliet.

Dagens bibelsitat

Heb 4:12a For Guds ord er levende og virksomt og skarpere enn noe tveegget sverd

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.