> NLM / Nyheter nlm.no / Første misjonærer fra kirken i PeruFørste misjonærer fra kirken i Peru

Illustrasjonsbilde fra Bogota. Foto: Pedro Szekely/Flickr

Kirken i Peru planlegger å sende ut sine første misjonærer. Undervisning lagt opp på YouTube førte til kontakt som resulterer i misjon.

Danske Roar Steffensen har de siste årene vært på korttidsopphold som misjonær i Peru og har i den forbindelse laget video-undervisning blant annet om Romer- og Efeserbrevet for bruk i menighetene i IEL-P.

Videoene har også blitt lagt opp på YouTube, noe som ble til glede for pastor Harold Arango og hans lille menighet i Bogota, Colombia. Menigheten består av rundt 20 voksne som samles i pastorens hus.

      

Sender misjonærer for å støtte menighetsplanting 

Harold tok for snart ett år siden kontakt med Roar, som igjen opprettet kontakt med den nasjonale kirken i Peru. 

Kirken i Peru har hatt større fokus på misjon den siste tiden. I forlengelse av kontakten med Harold har IEL-P besluttet å sende sine første misjonærer til Bogotá i 2019 og 2020 for å hjelpe Harnold med menighetsplantingen.  

Danske LM støtter dette prosjektet med 50 000 DK i 2019 og 2020. Resten av utgiftene vil IEL-P finansiere med egne midler samt omdisponering av overføringer fra NLM.

     

Kursing av utsendingene  

IEL-P er nå inne i en prosess for å ansette misjonærer. Målet er at disse kan følge noen kurs ved SETELA (det teologiske seminaret) høsten 2018,  slik at de vil være bedre forberedt på tjenesten som venter dem.

Dette blir de første IEL-P misjonærene som krysser landegrenser. En hendelse vi håper å kunne se tilbake på som begynnelsen på noe stort.

Omslutt arbeidet i bønn!


Sør-Amerika

I Sør-Amerika arbeider NLM i Peru og Bolivia. Selv om de fleste i disse landene kaller seg katolikker, er troslivet sterkt preget av folketro og fedredyrking. De færreste kjenner Jesus som frelser.

Les mer | Bli fast giver

OBS: Pga. en feil har Utsyns regionnummer 15/2018 for region nord blitt sendt til abonnenter i region Midt-Norge. Disse vil derfor få to blad i posten istedenfor ett. Det sendes ut nye blad til abonnenter i region nord, men disse blir da noen dager forsinket. Vi beklager dette!

− Det er meningsfullt at kristne forlag slår seg sammen. Da står vi sterkere, sier forlagssjef Tom Teien i Lunde Forlag AS om overtakelsen.

140 ansatte fra Norsk Luthersk Misjonssambands grunnskoler deltok sist uke på personalsamling på Ognatun på Sør-Jæren. NLM har aldri før samlet grunnskolepersonalet sitt på denne måten.

Dagens bibelsitat

Joh 17:21 at de alle må være ett, likesom du, Far, i meg, og jeg i deg – at også de må være ett i oss, for at verden skal tro at du har utsendt meg.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.