> NLM / Nyheter nlm.no / Første misjonærer fra kirken i PeruFørste misjonærer fra kirken i Peru

Illustrasjonsbilde fra Bogota. Foto: Pedro Szekely/Flickr

Kirken i Peru planlegger å sende ut sine første misjonærer. Undervisning lagt opp på YouTube førte til kontakt som resulterer i misjon.

Danske Roar Steffensen har de siste årene vært på korttidsopphold som misjonær i Peru og har i den forbindelse laget video-undervisning blant annet om Romer- og Efeserbrevet for bruk i menighetene i IEL-P.

Videoene har også blitt lagt opp på YouTube, noe som ble til glede for pastor Harold Arango og hans lille menighet i Bogota, Colombia. Menigheten består av rundt 20 voksne som samles i pastorens hus.

      

Sender misjonærer for å støtte menighetsplanting 

Harold tok for snart ett år siden kontakt med Roar, som igjen opprettet kontakt med den nasjonale kirken i Peru. 

Kirken i Peru har hatt større fokus på misjon den siste tiden. I forlengelse av kontakten med Harold har IEL-P besluttet å sende sine første misjonærer til Bogotá i 2019 og 2020 for å hjelpe Harnold med menighetsplantingen.  

Danske LM støtter dette prosjektet med 50 000 DK i 2019 og 2020. Resten av utgiftene vil IEL-P finansiere med egne midler samt omdisponering av overføringer fra NLM.

     

Kursing av utsendingene  

IEL-P er nå inne i en prosess for å ansette misjonærer. Målet er at disse kan følge noen kurs ved SETELA (det teologiske seminaret) høsten 2018,  slik at de vil være bedre forberedt på tjenesten som venter dem.

Dette blir de første IEL-P misjonærene som krysser landegrenser. En hendelse vi håper å kunne se tilbake på som begynnelsen på noe stort.

Omslutt arbeidet i bønn!


Nord-Afrika

NLMs utsendinger i Nord-Afrika vitner om Guds kjærlighet i hverdagen.

Les mer | Bli fast giver

Hun hadde studert bedrifter og profitt, nå ville hun se på økonomistyringen i organisasjoner med ideelle formål. – Funnene jeg gjorde i NLM, gir meg lyst til å fortsette å gi penger til dette arbeidet, sier Maria Høie.

NLM Ung støtter en ny ungarbeiderstilling tilknyttet den islandske misjonsorganisasjonen SIK. Ungarbeider Olafur Jon Magnusson har også en stilling i det islandske Laget.

En flunkende ny forsamlingssal ble innviet i Kristiansund søndag. Salen ligger vegg i vegg med NLM Gjenbruks store butikk i byen.

Dagens bibelsitat

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.