> NLM / Nyheter nlm.no / GF trenger flere frivilligeGF trenger flere frivillige

Foto: Ellen Sørlien

– Vi trenger flere frivillige under Generalforsamlingen, sier Arve Myra. Han håper påmeldte fra andre regioner kan tenke seg å bidra under arrangementet denne gangen.

Arve Myra har ansvar for å skaffe mannskaper til NLMs generalforsamling og sommerfest i Stokke. Når dette skrives har 2600 meldt seg på GF. 800 av disse er barn og unge.

– Vi mangler fortsatt 80–90 hjelpeledere til barne- og ungdomsaktivitetene, sier han, – og det er veldig fint å få med noen godt voksne ledere også.

Unge frivillige mellom 18 og 29 år kan bo på en skole i nærheten og får oppholdet gratis. Unge som bor sammen med foreldrene sine på GF kan også melde seg som ledere. De får 700 kroner per dag for jobben.

    

Mange ulike oppgaver

Det mangler også frivillige som kan være vakter, kollektører, helsepersonell og forbedere. Region sør er arrangør under sommerens GF, men selve arrangementet foregår tre timers kjøring fra Kristiansand. – Denne gangen er vi nok avhengige av at påmeldte fra andre regioner hjelper til for at arrangementet skal gå bra, sier Myra.

De som vil være frivillige kan registrere det når de melder seg på i Checkin, eller de kan ringe 22 00 72 12 eller sende en epost til gfhjelp@nlm.no.

Les mer om å være frivillig på GFs nettsider her.


Sentral-Asia

Bibeloversettelse er tidkrevende, men viktig. I Sentral-Asia har en minoritetsgruppe nå snart fått Bibelen på sitt eget språk.

Les mer | Bli fast giver

Rekordtall fra Samordna Opptak har vakt jubel ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole (FIH). Høgskolen på Fjellhaug har søkertall som ligger 101,5 prosent høyrere enn i 2017.

Mange har erfart at misjonsbladet Utsyn kan skape brann for Guds rikes sak. Men også Utsyn kan ta fyr. Det opplevde Elsa Himle nyleg.

Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) etablerer storsenter i tilknytning til Sandnes gamle brannstasjon i Rogaland. Totalt utnyttet areal vil omfatte 10 000 kvadratmeter. Misjonssalen Sandnes og sentrale NLM-aktører blir blant leietakerne.

Dagens bibelsitat

Rom 8:32 Han som ikke sparte sin egen Sønn, men ga ham for oss alle, hvordan skulle han kunne annet enn å gi oss alle ting med ham?

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.