> NLM / Nyheter nlm.no / GF trenger flere frivilligeGF trenger flere frivillige

Foto: Ellen Sørlien

– Vi trenger flere frivillige under Generalforsamlingen, sier Arve Myra. Han håper påmeldte fra andre regioner kan tenke seg å bidra under arrangementet denne gangen.

Arve Myra har ansvar for å skaffe mannskaper til NLMs generalforsamling og sommerfest i Stokke. Når dette skrives har 2600 meldt seg på GF. 800 av disse er barn og unge.

– Vi mangler fortsatt 80–90 hjelpeledere til barne- og ungdomsaktivitetene, sier han, – og det er veldig fint å få med noen godt voksne ledere også.

Unge frivillige mellom 18 og 29 år kan bo på en skole i nærheten og får oppholdet gratis. Unge som bor sammen med foreldrene sine på GF kan også melde seg som ledere. De får 700 kroner per dag for jobben.

    

Mange ulike oppgaver

Det mangler også frivillige som kan være vakter, kollektører, helsepersonell og forbedere. Region sør er arrangør under sommerens GF, men selve arrangementet foregår tre timers kjøring fra Kristiansand. – Denne gangen er vi nok avhengige av at påmeldte fra andre regioner hjelper til for at arrangementet skal gå bra, sier Myra.

De som vil være frivillige kan registrere det når de melder seg på i Checkin, eller de kan ringe 22 00 72 12 eller sende en epost til gfhjelp@nlm.no.

Les mer om å være frivillig på GFs nettsider her.


Elsket

Vi elsker fordi han elsket oss først.

Les mer | Bli fast giver

I forbindelse med søndagens misjonærinnvielse kom det inn nesten to millioner kroner i kollekt til NLM. Totalt ble det samlet inn fem millioner kroner. I tillegg ble 50 personer nye faste givere.

– Mye rart skjer i verden for tiden, og kanskje mest utrolig er det at en pinsevenn står på NLMs generalforsamling og forkynner om luthersk teologi, sier hovedpastor Magnus Persson i United i Malmø.

– Jeg kjenner meg ydmyk overfor den oppgaven jeg nå har fått, sier Raymond Bjuland, som er valgt til ny formann i Norsk Luthersk Misjonssambands hovedstyre.

Dagens bibelsitat

Joh 11:25 Jesus sa til henne: Jeg er oppstandelsen og livet. Den som tror på meg, skal leve om han enn dør.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.