> NLM / Nyheter nlm.no / God stemning på LundenesetGod stemning på Lundeneset

Fra et av kveldsmøtene.  Her ser vi en av deltakerne, Åge Nevland, som hadde et engasjert innlegg om Norea og mediemisjonens muligheter.

Dagene 8.- 12. august ble «Vi over 60» arrangert på Lundeneset vgs med god deltakelse.

Inkludert lederne var nærmere hundre samlet til årets «Vi over 60».  Dette er meget god oppslutning, da det vanligvis pleier å være litt færre når arrangementet arrangeres i august.  Vanligvis er det første uke i juli som er uka for dette arrangementet, men det året det er generalforsamling i NLM er tidspunktet i begynnelsen av august.

 

Det var også god oppslutning om samlingene av tilreisende for enkeltsamvær  de fleste dagene.

Talere i år var tidligere misjonær og generalsekretær Ola Tulluan og forkynner Vegard Svendsen.  Vegard hadde to bibeltimer med fokus på 1. Peters brev, mens Ola Tulluan hadde temaer rettet mot utbredelsen av Guds rike.

På torsdagen hadde Ola Tulluan et kåseri hvor han gav forsamlingen innføring i den historiske utvikling for Sør-Amerika: «Sør-Amerika, oppdaget, plyndre, glemt og gjenoppdaget».

 

Vegard og Ola hadde også en samling som kaltes «Med glimt i øyet», hvor de delte opplevelser og humoristiske innslag fra tjenesten i misjonen.

Tove og Einar Bondevik, som nå bor i Enebakk utenfor Oslo, deltok med flott sang og musikk disse dagene.

Trivselen var stor på Lundeneset, hvor de ytre rammene for arrangementet var flotte både når det gjelder lokaliteter og servering.


Vest-Afrika

I Vest-Afrika formidler våre utsendinger Guds kjærlighet gjennom ord og handling blant to unådde folkeslag.

Les mer | Bli fast giver

Tidligere Fjellhaug-rektor, Ketil Jensen, endrer syn i tjenestedelingsspørsmålet. Han argumenterer utfra avskaffelsen av slaveriet. – Bibelen framstiller kjønnspolariteten som Guds vilje, men ikke slaveriet, svarer NLMs ledelse.

I løpet av august ble NLMs misjonærstab i Japan betraktelig styrket, og gjennomsnittsalderen sank flere hakk – samtidig som NLM og samarbeidskirken uttrykker at de ønsker å satse mer på å nå de unge i landet.

Regnskapet for generalforsamlingen er nå ferdigstilt. Nettokostnadene for arrangementet ble på 3,2 millioner kroner. – Vi hadde forventet røde tall, men disse hadde skarpere rødfarge enn vi setter pris på, sier økonomileder Øystein Frøysa.

Dagens bibelsitat

Sal 119:165 Stor fred har de som elsker din lov, og det er ikke noe anstøt for dem.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.