> NLM / Nyheter nlm.no / God stemning på LundenesetGod stemning på Lundeneset

Fra et av kveldsmøtene.  Her ser vi en av deltakerne, Åge Nevland, som hadde et engasjert innlegg om Norea og mediemisjonens muligheter.

Dagene 8.- 12. august ble «Vi over 60» arrangert på Lundeneset vgs med god deltakelse.

Inkludert lederne var nærmere hundre samlet til årets «Vi over 60».  Dette er meget god oppslutning, da det vanligvis pleier å være litt færre når arrangementet arrangeres i august.  Vanligvis er det første uke i juli som er uka for dette arrangementet, men det året det er generalforsamling i NLM er tidspunktet i begynnelsen av august.

 

Det var også god oppslutning om samlingene av tilreisende for enkeltsamvær  de fleste dagene.

Talere i år var tidligere misjonær og generalsekretær Ola Tulluan og forkynner Vegard Svendsen.  Vegard hadde to bibeltimer med fokus på 1. Peters brev, mens Ola Tulluan hadde temaer rettet mot utbredelsen av Guds rike.

På torsdagen hadde Ola Tulluan et kåseri hvor han gav forsamlingen innføring i den historiske utvikling for Sør-Amerika: «Sør-Amerika, oppdaget, plyndre, glemt og gjenoppdaget».

 

Vegard og Ola hadde også en samling som kaltes «Med glimt i øyet», hvor de delte opplevelser og humoristiske innslag fra tjenesten i misjonen.

Tove og Einar Bondevik, som nå bor i Enebakk utenfor Oslo, deltok med flott sang og musikk disse dagene.

Trivselen var stor på Lundeneset, hvor de ytre rammene for arrangementet var flotte både når det gjelder lokaliteter og servering.


Øst-Afrika

I Øst-Afrika vil NLM gi mennesker både rent drikkevann og levende vann i Jesus.

Les mer | Bli fast giver

En flunkende ny forsamlingssal ble innviet i Kristiansund søndag. Salen ligger vegg i vegg med NLM Gjenbruks store butikk i byen.

NLMs arbeid i Indonesia ble berørt av et kraftig jordskjelv som rammet flere øyer søndag. Ifølge BBC er 91 personer rapportert døde.

Morten Eikli ser tilbake på en festivaluke med varmerekord, flere deltakere, uredd forkynnelse, misjonærinnvielse og ny lovsang.

Dagens bibelsitat

Sak 9:9b Se, din konge kommer til deg. Rettferdig er han og full av frelse, ydmyk er han og rir på et esel, på den unge eselfolen.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.