> NLM / Nyheter nlm.no / Hele «storfamilien» samlet på ett...Hele «storfamilien» samlet på ett sted

Oslofjord Convention Center ligger vakkert til ved fjorden. Foto: OCC

– Denne gang tilbyr vi full pakke i nydelige omgivelser i sjøkanten, forteller prosjektleder for GF, Gjermund Nordhus.

3.–8. juli 2018 arrangeres NLMs generalforsamling og sommerfest på Oslofjord Convention Center i Stokke i Vestfold.

Prosjektleder Gjermund Nordhus forklarer at det er første gang man legger opp til en så helhetlig arrangementsopplevelse. Og det mangler ikke på lovord når stevneområdet ved Oslofjorden beskrives.

– Det blir et litt annerledes GF hvor kombinasjonen av nydelige omgivelser og rimelige pakkeløsninger kommer til å gi en god ferieopplevelse. Denne gangen slipper man reising og detaljplanlegging hver dag, siden man kan gå mellom hyttene og møtehallen.

Det blir sannsynligvis også mulig å følge GF-møtene fra hyttene og leilighetene hvis man f.eks. har småbarn.

            

Uteområdene

Oslofjord Convention Center ligger ved Oslofjorden og har store og flotte uteområder. Det er egen strand, beachvolleyballbane, turstier og store plener til å oppholde seg på for både unge og eldre.

– Det er en ypperlig ferieplass midt på sommeren. Vi håper folk setter av datoen og oppfordrer familie, venner og kjente til å bli med, smiler Nordhus.

     

Konferansesenteret er omgitt av et stort park- og friluftsområde.

    

Kost og losji på OCC

Hvordan kan man overnatte?
– Overnattingsmulighetene på OCC er forbeholdt dem som bestiller totalpakker. Det vil si at både stevneavgift, mat under GF og overnatting på stevneområdet er inkludert i «pakken» man bestiller. For barnefamilier vil det være mulig å bestille stevnepakker uten mat. Det vil si at de helt eller delvis kan ordne med mat selv i leilighetene.

Velger man å bo utenfor stevneområdet, enten privat, på hoteller e.l. andre steder eller i bobil/campingvogn/telt, må man ordne alt slikt selv. Det vil ikke tilbys «GF-tilbud» på andre overnattingssteder enn OCC.

Men det vil likevel bli mulig å bestille måltider under GF ved påmelding og forhåndsbetaling av stevneavgift.

  

Priser og påmelding

Arrangørene er ikke helt i havn med prisene enda. Derfor åpner heller ikke påmeldingen før om noen uker.

– Vi er opptatt av at GF skal bli et arrangement for hele «misjonsfamilien», og at det skal oppleves både naturlig og fristende for både unge og eldre å legge en ferieuke til GF. Derfor ønsker vi å gi studenter og barnefamilier rabatter som en gulrot, og vi arbeider fremdeles med å få dette helt på plass, forklarer Nordhus.

I løpet av de nærmeste ukene vil det også lanseres en egen nettside for GF, med mye nyttig informasjon.

    

Frivillige

Hvorfor arrangeres GF i Vestfold når Region Sør er vertsregion?

– Det handler om en totalvurdering hvor behovet for frivillige ble betraktelig redusert ved å arrangere GF på Oslofjord Convention Center. Jeg vil anslå at vi ikke har behov for mer enn en tredjedel av det som var i sving på Randaberg.

Nordhus understreker at man likevel trenger mange frivillige, og oppfordrer folk fra hele landet til å melde seg til frivillig tjeneste, ikke bare dem som bor i vertsregionen.

Det vil bli mer informasjon om muligheter til å hjelpe til under GF når nettsiden blir lansert.

  

Tips til programkomiteen

I disse dager jobber programkomiteen med å få på plass mye av programmet til GF, og de tar gjerne imot innspill og forslag.

– Hvis noen har tips til konserter og seminarer eller hva som helst, setter vi pris på det, avslutter prosjektleder for GF, Gjermund Nordhus.

Tips kan sendes på epost til gf2018@nlm.no  


Vest-Afrika

I Vest-Afrika driver NLM arbeid i Mali og Elfenbenskysten. I Mali arbeides det mye med relasjonsbygging, mens i Elfenbenskysten støtter vi en liten, men levende lokal kirke.

Les mer | Bli fast giver

380 ansatte ved NLMs videregående skoler var nylig samlet til konferanse på Lundeneset vgs. – Vi hadde et gjennomarbeidet program og stemningen var veldig god, sier Torleif Belck-Olsen, skolekonsulent på NLMs hovedkontor.

Et viktig tema på NLMs rådsmøte, som ble avholdt på Fjellhaug 20-22. oktober, var NLMs identitet og selvforståelse. Notatet som hovedstyret la frem i denne saken, og som innebærer en mer mangfoldig begrepsbruk i NLM, fikk stor støtte.

Elever ved Kristelig Gymnas (KG) i Oslo samlet inn over to millioner kroner i årets elevaksjon.

Dagens bibelsitat

Sal 119:165 Stor fred har de som elsker din lov, og det er ikke noe anstøt for dem.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.