> NLM / Nyheter nlm.no / Husk skattefradrag for gaver gitt til...Husk skattefradrag for gaver gitt til NLM

I 2017 er skattefradragsgrensen for gaver til NLM 30.000 kr. Dersom du ønsker å få skattefradrag i 2017, må gaver være på konto innen 29.12.17. I tillegg trenger NLM ditt fødselsnummer. Dette kan oppgis på tlf: 22 00 72 00.

– Hvert år opplever vi at mange givere ønsker å gi maksbeløpet som det gis fradrag for, sier Grete Haukelid, markeds- og innsamlingsleder i NLM. – At grensen har økt de siste årene fra 12.000 i 2013 til 30.000 i 2017, har derfor kommet NLM til gode, sier hun. – Hva dette betyr i skattereduksjon for hver enkelt giver, varierer selvsagt. Normalt vil dette utgjøre 7 500 kroner for gaver på 30 000 eller mer.

Det er gaver gitt til organisasjoner godkjent av skattemyndighetene som får del i denne ordningen. I NLM gjelder dette gaver gitt til NLM hovedkassen.

   

Oppfordrer til indeksregulering

Haukelid minner om at kostnadene til NLM øker for hvert år. På fast giver-blanketter er det mulig å huke av for indeksregulering på 3% per år, og hun oppfordrer alle givere til å gjøre dette, eller fra tid til annen øke sin faste givertjeneste. 

– Vær oppmerksom på beløpsgrensen i banken når du øker din faste givertjeneste. Er denne lavere enn beløpet du blir trukket for, stopper hele avtalen din, sier hun, og legger til:

– Selv om vi på enkelte poster ser en liten nedgang i gaveinntekter de siste årene, vil jeg karakterisere giverne i NLM som rause og dedikerte. Jeg vil benytte anledningen til å takke for alle gaver gitt i 2017.

    

Her finner du svar på flere ofte stilte spørsmål angående givertjeneste.


Etiopia

Til tross for en lang kristen historie finnes det fremdeles flere titalls folkegrupper i Etiopia som ikke har mulighet til å høre om Jesus.

Les mer | Bli fast giver

Hovudstyreformann Lars Gaute Jøssang har sagt nei til ein ny treårsperiode. Til Dagen viser han til at han ikkje er ung lenger, og at landskapet er annleis enn det har vore.

Åpne Dørers "World Watch List" for 2018 viser at de fleste av landene med mest forfølgelse av kristne ligger i Midtøsten, Øst- og Nord-Afrika. Knut Arild Hareide vil bruke rapporten for å påvirke norsk utenrikspolitikk.

De tre lokalradiokanalene Radio Sørvest, Radio Gnisten og Gimlekollen radio slår seg sammen. Nå ber de lytterne hjelpe dem å finne nytt navn.

Dagens bibelsitat

Sal 25:21 La rettsinn og oppriktighet verne meg, for jeg venter på deg.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.