> NLM / Nyheter nlm.no / Husk skattefradrag for gaver gitt til...Husk skattefradrag for gaver gitt til NLM

I 2017 er skattefradragsgrensen for gaver til NLM 30.000 kr. Dersom du ønsker å få skattefradrag i 2017, må gaver være på konto innen 29.12.17. I tillegg trenger NLM ditt fødselsnummer. Dette kan oppgis på tlf: 22 00 72 00.

– Hvert år opplever vi at mange givere ønsker å gi maksbeløpet som det gis fradrag for, sier Grete Haukelid, markeds- og innsamlingsleder i NLM. – At grensen har økt de siste årene fra 12.000 i 2013 til 30.000 i 2017, har derfor kommet NLM til gode, sier hun. – Hva dette betyr i skattereduksjon for hver enkelt giver, varierer selvsagt. Normalt vil dette utgjøre 7 500 kroner for gaver på 30 000 eller mer.

Det er gaver gitt til organisasjoner godkjent av skattemyndighetene som får del i denne ordningen. I NLM gjelder dette gaver gitt til NLM hovedkassen.

   

Oppfordrer til indeksregulering

Haukelid minner om at kostnadene til NLM øker for hvert år. På fast giver-blanketter er det mulig å huke av for indeksregulering på 3% per år, og hun oppfordrer alle givere til å gjøre dette, eller fra tid til annen øke sin faste givertjeneste. 

– Vær oppmerksom på beløpsgrensen i banken når du øker din faste givertjeneste. Er denne lavere enn beløpet du blir trukket for, stopper hele avtalen din, sier hun, og legger til:

– Selv om vi på enkelte poster ser en liten nedgang i gaveinntekter de siste årene, vil jeg karakterisere giverne i NLM som rause og dedikerte. Jeg vil benytte anledningen til å takke for alle gaver gitt i 2017.

    

Her finner du svar på flere ofte stilte spørsmål angående givertjeneste.


Nord-Afrika

NLMs utsendinger i Nord-Afrika vitner om Guds kjærlighet i hverdagen.

Les mer | Bli fast giver

NLM Ung støtter en ny ungarbeiderstilling tilknyttet den islandske misjonsorganisasjonen SIK. Ungarbeider Olafur Jon Magnusson har også en stilling i det islandske Laget.

En flunkende ny forsamlingssal ble innviet i Kristiansund søndag. Salen ligger vegg i vegg med NLM Gjenbruks store butikk i byen.

NLMs arbeid i Indonesia ble berørt av et kraftig jordskjelv som rammet flere øyer søndag. Ifølge BBC er 91 personer rapportert døde.

Dagens bibelsitat

Jes 40:11 Som en hyrde skal han vokte sin hjord. I sin arm skal han samle lammene, og ved sin barm skal han bære dem. De får som har lam, skal han lede.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.