> NLM / Nyheter nlm.no / Lad opp til påske med en quizLad opp til påske med en quiz

Ill.foto: Unsplash.com

Her er påskequizzer fra både Utsyn og Superblink – perfekt til både barneforeningen, misjonsforeningen og hytteturen. Quizzene finnes også i Kahoot. Og man kan til og med vinne Superblink-medlemsskap eller Utsyn-abonnement!

Påsken nærmer seg, og lite sier påske mer en quiz! Lad opp til høytiden med å teste litt kunnskaper om NLMs arbeid (Utsyn-quiz) eller påskebudskapet (Superblink-quiz).

Superblink-quizen er fin å bruke på leir, i barnelaget, i hjemmet, på søndagsskole osv. Det vil være et fint opplegg å se påskefilmen til Superblink først. Se den på Superblink her, eller last den ned fra Vimeo.

Utsyn-quizen er fin å bruke på leir, i foreningen, forsamlingen, bibelgruppen osv. Spørsmålene er innenfor forskjellige temaer, men tilknyttet NLM og/eller landene som NLM arbeider i.

    

Vinn premier

Send svarene på Superblink-quizen til superblink@nlm.no innen 8. april og bli med i trekningen av tre medlemskap (1 år) på Superblink. Dette er for nye medlemmer, mens eksisterende medlemmer kan gi det bort til en venn og selv få en tøff reflekslue.

Send svarene på Utsyn-quizen til utsyn@nlm.no innen 8. april og bli med i trekningen av tre abonnement (1 år) på Utsyn. Dette er for nye abonnenter. Eksisterende abonnenter kan gi bort premien.

  

På Kahoot og PDF

Både Utsyns og Superblinks påskequiz er lagt ut på Kahoot.

    

Passer det ikke å bruke Kahoot? Her er de i PDF-format:


Japan

I det travle japanske samfunnet er blant annet ungdom vanskelig å nå. Men nå satser kirken på arbeid blant barn og unge.

Les mer | Bli fast giver

– En 127 år gammel organisasjon trenger å vite noe om røttene sine, sier Espen Ottosen. Boken Sendt – et portrett av Norsk Luthersk Misjonssamband – ønsker å bidra til det. Den lanseres under et seminar på GF.

Torleif Belck-Olsen har blitt ansatt som leder for skoleseksjonen i NLM Norge fra 1. august 2018. Han har tidligere blant annet vært rektor ved SETELA og Kvitsund gymnas.

På helgens hovedstyremøte ble det vedtatt at Hans Arne Sanna (38), som nå er regionleder i NLM utland, blir leder av avdelingen fra 1. august.

Dagens bibelsitat

Matt 10:32 Derfor, hver den som bekjenner meg for menneskene, ham skal også jeg kjennes ved for min Far i himmelen.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.