> NLM / Nyheter nlm.no / Lad opp til påske med en quizLad opp til påske med en quiz

Ill.foto: Unsplash.com

Her er påskequizzer fra både Utsyn og Superblink – perfekt til både barneforeningen, misjonsforeningen og hytteturen. Quizzene finnes også i Kahoot. Og man kan til og med vinne Superblink-medlemsskap eller Utsyn-abonnement!

Påsken nærmer seg, og lite sier påske mer en quiz! Lad opp til høytiden med å teste litt kunnskaper om NLMs arbeid (Utsyn-quiz) eller påskebudskapet (Superblink-quiz).

Superblink-quizen er fin å bruke på leir, i barnelaget, i hjemmet, på søndagsskole osv. Det vil være et fint opplegg å se påskefilmen til Superblink først. Se den på Superblink her, eller last den ned fra Vimeo.

Utsyn-quizen er fin å bruke på leir, i foreningen, forsamlingen, bibelgruppen osv. Spørsmålene er innenfor forskjellige temaer, men tilknyttet NLM og/eller landene som NLM arbeider i.

    

Vinn premier

Send svarene på Superblink-quizen til superblink@nlm.no innen 8. april og bli med i trekningen av tre medlemskap (1 år) på Superblink. Dette er for nye medlemmer, mens eksisterende medlemmer kan gi det bort til en venn og selv få en tøff reflekslue.

Send svarene på Utsyn-quizen til utsyn@nlm.no innen 8. april og bli med i trekningen av tre abonnement (1 år) på Utsyn. Dette er for nye abonnenter. Eksisterende abonnenter kan gi bort premien.

  

På Kahoot og PDF

Både Utsyns og Superblinks påskequiz er lagt ut på Kahoot.

    

Passer det ikke å bruke Kahoot? Her er de i PDF-format:


Indonesia

Mye av NLMs arbeid i Indonesia handler om barn og unge, både gjennom søndagsskolearbeid og arbeid for å sikre barns utdanningsvilkår.

Les mer | Bli fast giver

I høytiden som stunder til arrangerer Misjonssambandet en rekke påskemøter for unge, voksne og familier. På Solgry, Solhøgda og Solåsen, alle med sol – gjerne påskesol – i navnet, blir det samlinger om Forsoneren – dødens overmann.

Åndelig manipulering foregår også i NLM. Utsyn ønsker dine alvorlige og mindre alvorlige historier om åndelig manipulasjon.

I disse dager avsluttes det tredje kullet av TeFT Familie i Nairobi i Kenya. Seks familier har hatt tolv uker på denne bibelskolen. Bare en av disse familiene er aktive i NLM.

Dagens bibelsitat

Jos 1:3 Hvert sted dere setter foten på, gir jeg dere, slik jeg sa til Moses.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.