> NLM / Nyheter nlm.no / Lad opp til påske med en quizLad opp til påske med en quiz

Ill.foto: Unsplash.com

Her er påskequizzer fra både Utsyn og Superblink – perfekt til både barneforeningen, misjonsforeningen og hytteturen. Quizzene finnes også i Kahoot. Og man kan til og med vinne Superblink-medlemsskap eller Utsyn-abonnement!

Påsken nærmer seg, og lite sier påske mer en quiz! Lad opp til høytiden med å teste litt kunnskaper om NLMs arbeid (Utsyn-quiz) eller påskebudskapet (Superblink-quiz).

Superblink-quizen er fin å bruke på leir, i barnelaget, i hjemmet, på søndagsskole osv. Det vil være et fint opplegg å se påskefilmen til Superblink først. Se den på Superblink her, eller last den ned fra Vimeo.

Utsyn-quizen er fin å bruke på leir, i foreningen, forsamlingen, bibelgruppen osv. Spørsmålene er innenfor forskjellige temaer, men tilknyttet NLM og/eller landene som NLM arbeider i.

    

Vinn premier

Send svarene på Superblink-quizen til superblink@nlm.no innen 8. april og bli med i trekningen av tre medlemskap (1 år) på Superblink. Dette er for nye medlemmer, mens eksisterende medlemmer kan gi det bort til en venn og selv få en tøff reflekslue.

Send svarene på Utsyn-quizen til utsyn@nlm.no innen 8. april og bli med i trekningen av tre abonnement (1 år) på Utsyn. Dette er for nye abonnenter. Eksisterende abonnenter kan gi bort premien.

  

På Kahoot og PDF

Både Utsyns og Superblinks påskequiz er lagt ut på Kahoot.

    

Passer det ikke å bruke Kahoot? Her er de i PDF-format:


Sør-Amerika

I Sør-Amerika arbeider NLM i Peru og Bolivia. Selv om de fleste i disse landene kaller seg katolikker, er troslivet sterkt preget av folketro og fedredyrking. De færreste kjenner Jesus som frelser.

Les mer | Bli fast giver

OBS: Pga. en feil har Utsyns regionnummer 15/2018 for region nord blitt sendt til abonnenter i region Midt-Norge. Disse vil derfor få to blad i posten istedenfor ett. Det sendes ut nye blad til abonnenter i region nord, men disse blir da noen dager forsinket. Vi beklager dette!

− Det er meningsfullt at kristne forlag slår seg sammen. Da står vi sterkere, sier forlagssjef Tom Teien i Lunde Forlag AS om overtakelsen.

140 ansatte fra Norsk Luthersk Misjonssambands grunnskoler deltok sist uke på personalsamling på Ognatun på Sør-Jæren. NLM har aldri før samlet grunnskolepersonalet sitt på denne måten.

Today's Quote

Rom 14:9 Derfor døde jo Kristus og ble levende igjen, for at han skulle være Herre over både levende og døde.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.