> NLM / Nyheter nlm.no / Lad opp til påske med en quizLad opp til påske med en quiz

Ill.foto: Unsplash.com

Her er påskequizzer fra både Utsyn og Superblink – perfekt til både barneforeningen, misjonsforeningen og hytteturen. Quizzene finnes også i Kahoot. Og man kan til og med vinne Superblink-medlemsskap eller Utsyn-abonnement!

Påsken nærmer seg, og lite sier påske mer en quiz! Lad opp til høytiden med å teste litt kunnskaper om NLMs arbeid (Utsyn-quiz) eller påskebudskapet (Superblink-quiz).

Superblink-quizen er fin å bruke på leir, i barnelaget, i hjemmet, på søndagsskole osv. Det vil være et fint opplegg å se påskefilmen til Superblink først. Se den på Superblink her, eller last den ned fra Vimeo.

Utsyn-quizen er fin å bruke på leir, i foreningen, forsamlingen, bibelgruppen osv. Spørsmålene er innenfor forskjellige temaer, men tilknyttet NLM og/eller landene som NLM arbeider i.

    

Vinn premier

Send svarene på Superblink-quizen til superblink@nlm.no innen 8. april og bli med i trekningen av tre medlemskap (1 år) på Superblink. Dette er for nye medlemmer, mens eksisterende medlemmer kan gi det bort til en venn og selv få en tøff reflekslue.

Send svarene på Utsyn-quizen til utsyn@nlm.no innen 8. april og bli med i trekningen av tre abonnement (1 år) på Utsyn. Dette er for nye abonnenter. Eksisterende abonnenter kan gi bort premien.

  

På Kahoot og PDF

Både Utsyns og Superblinks påskequiz er lagt ut på Kahoot.

    

Passer det ikke å bruke Kahoot? Her er de i PDF-format:


Øst-Afrika

I Øst-Afrika vil NLM gi mennesker både rent drikkevann og levende vann i Jesus.

Les mer | Bli fast giver

En flunkende ny forsamlingssal ble innviet i Kristiansund søndag. Salen ligger vegg i vegg med NLM Gjenbruks store butikk i byen.

NLMs arbeid i Indonesia ble berørt av et kraftig jordskjelv som rammet flere øyer søndag. Ifølge BBC er 91 personer rapportert døde.

Morten Eikli ser tilbake på en festivaluke med varmerekord, flere deltakere, uredd forkynnelse, misjonærinnvielse og ny lovsang.

Dagens bibelsitat

Sak 9:9b Se, din konge kommer til deg. Rettferdig er han og full av frelse, ydmyk er han og rir på et esel, på den unge eselfolen.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.