> NLM / Nyheter nlm.no / Leder skoleseksjonen i NLMLeder skoleseksjonen i NLM

Foto: Narve Jonas Nystøyl

Torleif Belck-Olsen har blitt ansatt som leder for skoleseksjonen i NLM Norge fra 1. august 2018. Han har tidligere blant annet vært rektor ved SETELA og Kvitsund gymnas.

Skoledrift har lenge vært en sentral del av NLMs arbeid i Norge, men skolearbeidet har økt betraktelig de siste årene med blant annet oppstart av mange nye skoler.

Nå er Torleif Belck-Olsen ansatt i en nyopprettet stilling som leder for skoleseksjonen ved NLMs hovedkontor.

   

Styrke skolearbeidet

– Vi er glade for at Torleif har takket ja til denne stillingen, sier Kåre Johan Lid, som er leder for NLM Norge.

Han forklarer at stillingen ble vedtatt opprettet av NLMs hovedstyre som et tiltak for å styrke oppfølgingen av det voksende skolearbeidet, samt for å styrke organiseringen i avdelingen NLM Norge ved hovedkontoret. Skoleseksjonen, som er en del av avdelingen NLM Norge, har tidligere bestått av to skolekonsulenter, og det er en av disse to stillingene som nå er omgjort til den nye stillingen.

Belck-Olsen har de siste tre årene vært ansatt som skolekonsulent i avdelingen.

   

En kallsoppgave

– Misjonssambandets skolearbeid er omfattende og svært viktig for organisasjonen, sier Belck-Olsen. – Men kristne friskoler er også viktige for Norges framtid. Jeg ser på tjenesten som leder for skoleseksjonen som en kallsoppgave og ønsker å bidra til at skolearbeidet blomstrer og gjerne vokser der det legger seg til rette. NLM har gode skoleledere som det er inspirerende å samarbeide med.

    

Lang erfaring

Torleif Belck-Olsen er 60 år og kommer fra Hobøl i Østfold. Han er utdannet ved Fjellhaug Misjonsskole og Wheaton College Gratudate School, og har tidligere vært utsending for NLM i Peru og Bolivia i ca. 10 år mellom 1984 og 2012, hvor han blant annet var lærer og rektor ved SETELA, som den gang lå i Sucre i Bolivia. Han har også vært kvalitetsleder og senere markedssjef ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole og rektor ved Kvitsund Gymnas.


Nord-Afrika

NLMs utsendinger i Nord-Afrika vitner om Guds kjærlighet i hverdagen.

Les mer | Bli fast giver

Hun hadde studert bedrifter og profitt, nå ville hun se på økonomistyringen i organisasjoner med ideelle formål. – Funnene jeg gjorde i NLM, gir meg lyst til å fortsette å gi penger til dette arbeidet, sier Maria Høie.

NLM Ung støtter en ny ungarbeiderstilling tilknyttet den islandske misjonsorganisasjonen SIK. Ungarbeider Olafur Jon Magnusson har også en stilling i det islandske Laget.

En flunkende ny forsamlingssal ble innviet i Kristiansund søndag. Salen ligger vegg i vegg med NLM Gjenbruks store butikk i byen.

Dagens bibelsitat

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.