> NLM / Nyheter nlm.no / Månedens misjonstema juli: ElsketMånedens misjonstema juli: Elsket

Vi elsker fordi Gud elsket oss først, og vi er kalt til å gi Guds kjærlighet videre. Kjærligheten – til Gud og vår neste – er selve grunnstammen i alt NLMs arbeid, og i juli vil du finne flere tekster over dette temaet her på nlm.no.

For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. 17 Gud sendte ikke sin Sønn til verden for å dømme verden, men for at verden skulle bli frelst ved ham.

Johannes 3,16

 

I juli har vi ikke et "månedens misjonsfelt", men vil heller løfte frem temaet "elsket". Vi anbefaler denne filmen til bruk på møter o.l.:

 

Her kan du laste ned filmen:

Elsket (2018) (ekstern lenke) (lengde: 1:09)

Tekstet versjon:

Elsket (2018) tekstet (ekstern lenke) (lengde: 1:09)


Elsket

Vi elsker fordi han elsket oss først.

Les mer | Bli fast giver

I forbindelse med søndagens misjonærinnvielse kom det inn nesten to millioner kroner i kollekt til NLM. Totalt ble det samlet inn fem millioner kroner. I tillegg ble 50 personer nye faste givere.

– Mye rart skjer i verden for tiden, og kanskje mest utrolig er det at en pinsevenn står på NLMs generalforsamling og forkynner om luthersk teologi, sier hovedpastor Magnus Persson i United i Malmø.

– Jeg kjenner meg ydmyk overfor den oppgaven jeg nå har fått, sier Raymond Bjuland, som er valgt til ny formann i Norsk Luthersk Misjonssambands hovedstyre.

Dagens bibelsitat

Kol 4:2 Vær vedholdende i bønnen, så dere våker i den med takk til Gud.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.