> NLM / Nyheter nlm.no / Månedens misjonstema juli: ElsketMånedens misjonstema juli: Elsket

Vi elsker fordi Gud elsket oss først, og vi er kalt til å gi Guds kjærlighet videre. Kjærligheten – til Gud og vår neste – er selve grunnstammen i alt NLMs arbeid, og i juli vil du finne flere tekster over dette temaet her på nlm.no.

For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. 17 Gud sendte ikke sin Sønn til verden for å dømme verden, men for at verden skulle bli frelst ved ham.

Johannes 3,16

 

I juli har vi ikke et "månedens misjonsfelt", men vil heller løfte frem temaet "elsket". Vi anbefaler denne filmen til bruk på møter o.l.:

 

Her kan du laste ned filmen:

Elsket (2018) (ekstern lenke) (lengde: 1:09)

Tekstet versjon:

Elsket (2018) tekstet (ekstern lenke) (lengde: 1:09)


Øst-Afrika

I Øst-Afrika vil NLM gi mennesker både rent drikkevann og levende vann i Jesus.

Les mer | Bli fast giver

En flunkende ny forsamlingssal ble innviet i Kristiansund søndag. Salen ligger vegg i vegg med NLM Gjenbruks store butikk i byen.

NLMs arbeid i Indonesia ble berørt av et kraftig jordskjelv som rammet flere øyer søndag. Ifølge BBC er 91 personer rapportert døde.

Morten Eikli ser tilbake på en festivaluke med varmerekord, flere deltakere, uredd forkynnelse, misjonærinnvielse og ny lovsang.

Dagens bibelsitat

Sal 119:105 Ditt ord er en lykt for min fot og et lys på min sti.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.