> NLM / Nyheter nlm.no / Månedens tema juli: Til alle folkeslagMånedens tema juli: Til alle folkeslag

Ill.foto: Marius Bergersen

I juli har vi ikke et "månedens misjonsfelt". Denne måneden vil vi heller løfte frem Jesu kall "til alle folkeslag" besøk nlm.no for misjonsinspirasjon i sommer!

Sommeren er ferietid, også for mange av våre utsendinger, og derfor vil vi ikke fremheve et spesielt misjonsfelt i juli. Månedens tema blir «Til alle folkeslag», og på nlm.no vil du denne måneden finne både misjonsstoff og flere inspirerende artikler om verdens viktigste oppdrag.

     

I tillegg anbefaler vi NLMs videobank for mange gode filmer om NLMs brede arbeid innen misjon.

    

Til visning i forsamlinger anbefaler vi denne måneden disse filmene:

   

(Side for nedlasting.)

       

(Last ned og se alle filmene i "NLM 2020"-serien.)


Etiopia

I Etiopia arbeider NLM for å redusere barne- og mødredødelighet og utruste lokalsamfunn som er sårbare i tørkeperioder. Vi satser også for å nå unådde folkegrupper med evangeliet.

Les mer | Bli fast giver

Fire stortingspolitikere var på plass da UL arrangerte politisk debatt. – Jeg var her også i 2009 og vet at dette er en fin og viktig arena, sa Hadia Tajik fra Arbeiderpartiet til Utsyn før debatten startet.

I dag begynner UL 2017 i Kongeparken på Ålgård. Årets tema er "Til verdens ende", og du kan følge alle bibeltimer og kveldsmøter live på nett.

– Sikkerhetssituasjonen i Mali har forverret seg den siste tiden. Av den grunn finner vi det ikke lenger forsvarlig å ha stasjonert barnefamilier i landet, sier Kjell Jaren, som er NLMs regionleder for Vest-Afrika.

Dagens bibelsitat

Ord 3:3 La ikke kjærlighet og trofasthet vike fra deg, bind dem om din hals og skriv dem på ditt hjertes tavle!

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.