> NLM / Nyheter nlm.no / Månedens tema juli: Til alle folkeslagMånedens tema juli: Til alle folkeslag

Ill.foto: Marius Bergersen

I juli har vi ikke et "månedens misjonsfelt". Denne måneden vil vi heller løfte frem Jesu kall "til alle folkeslag" besøk nlm.no for misjonsinspirasjon i sommer!

Sommeren er ferietid, også for mange av våre utsendinger, og derfor vil vi ikke fremheve et spesielt misjonsfelt i juli. Månedens tema blir «Til alle folkeslag», og på nlm.no vil du denne måneden finne både misjonsstoff og flere inspirerende artikler om verdens viktigste oppdrag.

     

I tillegg anbefaler vi NLMs videobank for mange gode filmer om NLMs brede arbeid innen misjon.

    

Til visning i forsamlinger anbefaler vi denne måneden disse filmene:

   

(Side for nedlasting.)

       

(Last ned og se alle filmene i "NLM 2020"-serien.)


Vest-Afrika

I Vest-Afrika driver NLM arbeid i Mali og Elfenbenskysten. I Mali arbeides det mye med relasjonsbygging, mens i Elfenbenskysten støtter vi en liten, men levende lokal kirke.

Les mer | Bli fast giver

380 ansatte ved NLMs videregående skoler var nylig samlet til konferanse på Lundeneset vgs. – Vi hadde et gjennomarbeidet program og stemningen var veldig god, sier Torleif Belck-Olsen, skolekonsulent på NLMs hovedkontor.

Et viktig tema på NLMs rådsmøte, som ble avholdt på Fjellhaug 20-22. oktober, var NLMs identitet og selvforståelse. Notatet som hovedstyret la frem i denne saken, og som innebærer en mer mangfoldig begrepsbruk i NLM, fikk stor støtte.

Elever ved Kristelig Gymnas (KG) i Oslo samlet inn over to millioner kroner i årets elevaksjon.

Dagens bibelsitat

Joh 16:33 Dette har jeg talt til dere for at dere skal ha fred i meg. I verden har dere trengsel. Men vær frimodige! Jeg har overvunnet verden.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.