> NLM / Nyheter nlm.no / Metter flere tusenMetter flere tusen

Matservering til flere tusen GF-deltakere, egen matbutikk, kiosker, bakeri og kaffeavtale – ingen skal gå sulten eller tørst på GF 2018.

Det blir alle muligheter til å få seg både gode måltider, oppkvikkende is- og kaffepauser og trivelige hyggekvelder rundt matbordet på årets generalforsamling. Kanskje du har lyst på nybakte bakervarer? Eller har du glemt tannkremen – eller solkremen? Du finner alt du trenger inne på stevneområdet på Oslofjord Convention Center (OCC).

    

Effektiv servering

Vidar Nilsen. Foto: privat

Når nesten 2500 personer skal ha lunsj og middag i løpet av relativt kort tid, kreves det god logistikk.

– Jeg må innrømme at jeg blir litt nervøs av tanken, smiler Vidar Nilsen i arrangementskomiteen. – Men OCC har flinke folk og mye erfaring med store arrangementer. De stiller med rikelig personell for å sikre god køflyt, så alle skal både få mat og ha tid til å nyte den mellom slagene i GF-programmet, sier han.

Nilsen forklarer at det blir ni serveringspunkter fordelt på to steder, seks i hovedkafeen Oasen i konferansesenteret og tre i Sparebanken Sør-teltet. Det blir et eget serveringspunkt for allergi- og spesialkost.

Siden maten er forhåndsbetalt, gjennom enten påmeldingen eller kjøp av matbilletter (begrenset til 500 per måltid) på stevneområdet, slipper man lange betalingskøer. Man viser da kun frem bånd som viser at man har bestilt mat, eller leverer matbillett.

– Og så er folk hjertelig velkommen til å ta med seg maten ut og spise i solskinnet, understreker han.

       

Butikk og flere serveringssteder

Beboere på OCC tilbereder selv frokost og kveldsmat. De vil finne et rikt utvalg av produkter i leilighetenes kjøkken. Hvis det er noe spesielt de savner til måltidene, kan de handle i en egen matbutikk/minimarked på stevneområdet.

 

Beboere på OCC vil finne et bugnende utvalg mat i leilighetene. Nilsen røper at det blant annet er kjøpt inn 2600 kilo kjøttpålegg. Foto: privat

 

– Butikken vil ha et variert utvalg av nødvendige dagligvarer og vil være åpen tirsdag klokken 17–19 og onsdag til søndag klokken 8–11, forteller Nilsen. Så om du går tom for tannkrem, har bunnskrapt nugattiboksen eller er helt avhengig av vaniljesaus til frokosten, er redningen forhåpentligvis innen rekkevidde.

I tillegg til lunsj- og middagsserveringen blir det salg av mer klassisk gatekjøkkenmat, som pizza, kebab og hamburger, samt bakervarer, is og brus og lignende. Det vil også være egen strandkiosk når solen skinner.

Årets GF-kopp. Foto: Knif Trygghet

    

Kaffetørste misjonsvenner

Det er ingen hemmelighet at kaffe er en av misjonens grunnstener, og på GF vil den uten tvil flyte i strie strømmer.

– Det blir tilbudt egen kaffeavtale, GF-koppen, som er inkludert i prisen for alle som bor på OCC med helpensjon, sier Nilsen. – Andre kan kjøpe den for 200 kroner. GF-koppen kan man fylle både titt og ofte – så drikk kaffe! Ingen skal gå kaffetørste på generalforsamlingen, avslutter en lattermild og overraskende rolig matansvarlig.

  

Les mer om matservering og meny for GF nederst på denne siden.


Sør-Amerika

I Sør-Amerika arbeider NLM i Peru og Bolivia. Selv om de fleste i disse landene kaller seg katolikker, er troslivet sterkt preget av folketro og fedredyrking. De færreste kjenner Jesus som frelser.

Les mer | Bli fast giver

OBS: Pga. en feil har Utsyns regionnummer 15/2018 for region nord blitt sendt til abonnenter i region Midt-Norge. Disse vil derfor få to blad i posten istedenfor ett. Det sendes ut nye blad til abonnenter i region nord, men disse blir da noen dager forsinket. Vi beklager dette!

− Det er meningsfullt at kristne forlag slår seg sammen. Da står vi sterkere, sier forlagssjef Tom Teien i Lunde Forlag AS om overtakelsen.

140 ansatte fra Norsk Luthersk Misjonssambands grunnskoler deltok sist uke på personalsamling på Ognatun på Sør-Jæren. NLM har aldri før samlet grunnskolepersonalet sitt på denne måten.

Today's Quote

1Kor 12:26 Om ett lem lider, da lider alle lemmene med. Og om ett lem blir hedret, da gleder alle lemmene seg med.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.