> NLM / Nyheter nlm.no / nlm.no har vært ute av funksjonnlm.no har vært ute av funksjon

nlm.no har vært delvis og helt ute av funksjon fra torsdag 13.30 til fredag kl 17.00. Vi beklager ulempene det har medført.

Siden torsdag ettermiddag halv to har nlm.no tidvis vært helt ute av funksjon, tidvis har det vært påloggingstjenesten Min side og leirpåmelding som ikke har vært tilgjengelig. Det har vært en server hos vårt web-leverandør som har hatt problemer.

Vi har i denne perioden heller ikke kunnet oppdatere eller legge inn saker, det har derfor vært svært mangelfull informasjon.

Vi håper at nettsiden nå er stabil og ikke vil gå ned igjen ytterligere ganger i løpet av helgen.

Hjertelig velkommen til å melde på leir igjen og til å levere årsmeldinger fra misjonsfellesskap.

Dersom du prøvde å melde på leir da nettsiden gikk ned: Påmeldingen er registrert dersom du fikk fullført påmeldingen og mottok epost som bekreftelse. I motsatt fall må påmeldingen gjøres på nytt.


Mongolia

Flere og flere av NLMs utsendinger i Mongolia arbeider i dag blant en unådd folkegruppe vest i landet.

Les mer | Bli fast giver

Ledelsen i NLM ung bruker fastetiden til å reise rundt og samle inntrykk mens de – samtidig – jobber med en ny strategi for barne- og ungdomsarbeidet. Fastetiden gir en god ramme.

Sparebanken Sør har gitt 75 000 fond-kroner til NLMs GF 2018. Banken blir også en av generalforsamlingens hovedsponsorer. For tiden jaktes det på flere sponsorer.

Fra årsskiftet har Arvid Lodden (59) overtatt hovedansvaret for NLM Arveoppgjør. Han avløser Jens Noraberg (63), som har hatt denne oppgaven siden 2005.

Dagens bibelsitat

Joh 6:37 Alle de som Faderen gir meg, kommer til meg. Og den som kommer til meg, vil jeg slett ikke støte ut.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.