> NLM / Nyheter nlm.no / nlm.no har vært ute av funksjonnlm.no har vært ute av funksjon

nlm.no har vært delvis og helt ute av funksjon fra torsdag 13.30 til fredag kl 17.00. Vi beklager ulempene det har medført.

Siden torsdag ettermiddag halv to har nlm.no tidvis vært helt ute av funksjon, tidvis har det vært påloggingstjenesten Min side og leirpåmelding som ikke har vært tilgjengelig. Det har vært en server hos vårt web-leverandør som har hatt problemer.

Vi har i denne perioden heller ikke kunnet oppdatere eller legge inn saker, det har derfor vært svært mangelfull informasjon.

Vi håper at nettsiden nå er stabil og ikke vil gå ned igjen ytterligere ganger i løpet av helgen.

Hjertelig velkommen til å melde på leir igjen og til å levere årsmeldinger fra misjonsfellesskap.

Dersom du prøvde å melde på leir da nettsiden gikk ned: Påmeldingen er registrert dersom du fikk fullført påmeldingen og mottok epost som bekreftelse. I motsatt fall må påmeldingen gjøres på nytt.


FEILMELDING

Vår nettside-leverandør har meldt at det kan forekomme nedetid i ettermiddag (15. mai) på grunn av en feil på en server. Det er ikke sikkert at feilen berører nlm.no.

Stor-Kina

I mange år opplevde kristne i Kina forfølgelse, og det kan fortsatt være krevende å følge Jesus i dag.

Les mer | Bli fast giver

Fire av sju stoler blir ledige i NLMs hovedstyre i sommer, og skal fylles gjennom valg under generalforsamlingen. I tillegg skal det velges fire varamedlemmer. Her kan du bli bedre kjent med kandidatene.

Misjonssambandet ønsker at første pinsedag – 20. mai – skal være en dag med forbønn for folkegrupper som ennå ikke har hørt evangeliet.

Eiendommen til Fjelltun bibelskole i Stavanger vil bli solgt i løpet av et par års tid. – Vi har lagt vekt på en grundig prosess og kjenner ro for den konklusjonen som er trukket, sier formann i styret for Fjelltun Eiendom, Jan Ove Selstø.

Dagens bibelsitat

Rom 11:6 Men er det av nåde, da er det ikke mer av gjerninger. Ellers blir nåden ikke lenger nåde.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.