> NLM / Nyheter nlm.no / nlm.no har vært ute av funksjonnlm.no har vært ute av funksjon

nlm.no har vært delvis og helt ute av funksjon fra torsdag 13.30 til fredag kl 17.00. Vi beklager ulempene det har medført.

Siden torsdag ettermiddag halv to har nlm.no tidvis vært helt ute av funksjon, tidvis har det vært påloggingstjenesten Min side og leirpåmelding som ikke har vært tilgjengelig. Det har vært en server hos vårt web-leverandør som har hatt problemer.

Vi har i denne perioden heller ikke kunnet oppdatere eller legge inn saker, det har derfor vært svært mangelfull informasjon.

Vi håper at nettsiden nå er stabil og ikke vil gå ned igjen ytterligere ganger i løpet av helgen.

Hjertelig velkommen til å melde på leir igjen og til å levere årsmeldinger fra misjonsfellesskap.

Dersom du prøvde å melde på leir da nettsiden gikk ned: Påmeldingen er registrert dersom du fikk fullført påmeldingen og mottok epost som bekreftelse. I motsatt fall må påmeldingen gjøres på nytt.


Norge

NLM ønsker å se levende og utadrettede kristne fellesskap over hele Norge.

Les mer | Bli fast giver

NLMs arbeid i Indonesia ble berørt av et kraftig jordskjelv som rammet flere øyer søndag. Ifølge BBC er 91 personer rapportert døde.

Morten Eikli ser tilbake på en festivaluke med varmerekord, flere deltakere, uredd forkynnelse, misjonærinnvielse og ny lovsang.

Fredag kveld er det misjonærinnvielse på UL. – Jeg synes det passet veldig bra å bli innviet på UL. Opp gjennom årene har jeg vært mye innom festivalen, sier David Theodor Thorsen (25).

Dagens bibelsitat

Rom 12:10 Vær varmhjertet mot hverandre i broderkjærlighet! Kappes om å hedre hverandre!

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.