> NLM / Nyheter nlm.no / nlm.no har vært ute av funksjonnlm.no har vært ute av funksjon

nlm.no har vært delvis og helt ute av funksjon fra torsdag 13.30 til fredag kl 17.00. Vi beklager ulempene det har medført.

Siden torsdag ettermiddag halv to har nlm.no tidvis vært helt ute av funksjon, tidvis har det vært påloggingstjenesten Min side og leirpåmelding som ikke har vært tilgjengelig. Det har vært en server hos vårt web-leverandør som har hatt problemer.

Vi har i denne perioden heller ikke kunnet oppdatere eller legge inn saker, det har derfor vært svært mangelfull informasjon.

Vi håper at nettsiden nå er stabil og ikke vil gå ned igjen ytterligere ganger i løpet av helgen.

Hjertelig velkommen til å melde på leir igjen og til å levere årsmeldinger fra misjonsfellesskap.

Dersom du prøvde å melde på leir da nettsiden gikk ned: Påmeldingen er registrert dersom du fikk fullført påmeldingen og mottok epost som bekreftelse. I motsatt fall må påmeldingen gjøres på nytt.


Nord-Afrika

NLMs utsendinger i Nord-Afrika vitner om Guds kjærlighet i hverdagen.

Les mer | Bli fast giver

NLM Ung støtter en ny ungarbeiderstilling tilknyttet den islandske misjonsorganisasjonen SIK. Ungarbeider Olafur Jon Magnusson har også en stilling i det islandske Laget.

En flunkende ny forsamlingssal ble innviet i Kristiansund søndag. Salen ligger vegg i vegg med NLM Gjenbruks store butikk i byen.

NLMs arbeid i Indonesia ble berørt av et kraftig jordskjelv som rammet flere øyer søndag. Ifølge BBC er 91 personer rapportert døde.

Dagens bibelsitat

Sal 118:5 Ut av trengselen kalte jeg på Herren. Herren svarte meg og førte meg ut i fritt rom.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.