> NLM / Nyheter nlm.no / NLMs rådsmøte 2017NLMs rådsmøte 2017

Fra rådsmøtet 2014. Foto: Torgeir Henden

NLMs rådsmøte blir normalt sett arrangert høsten før en generalforsamling. Årets rådsmøte er lagt til 20.-22. oktober 2017 på Fjellhaug i Oslo. Her finner du sakspapirer til saker som skal behandles.

NLMs rådsmøte er i utgangspunktet et møte som hovedstyret benytter for å få råd i ulike spørsmål, men etter generalforsamlingen i 1997 har rådsmøtet også et særskilt hyrde- og læreansvar for Misjonssambandet. Det betyr at rådsmøtet kan fatte bindende vedtak i lærespørsmål.

Rådsmøtet arrangeres minst hvert tredje år, normalt sett høsten før en forestående generalforsamling. Til dette møtet velger regionene delegater. I tillegg møter hele hovedstyret.

        

Organisering og identitet på programmet

Temaene som vil legges frem for rådsmøtet denne gang er rådsmøtets plass og funksjon i NLM, NLMs selvforståelse og identitet og det lutherske dåpssynet og NLMs forhold til ikke-lutherske dåpssyn.

I tillegg til saksbehandlingen står bibeltimer ved Sverre Bøe og Egil Sjaastad, profilforedrag ved NLMs generalsekretær og misjonssamlinger hvor rådsmøtet får bli kjent med medarbeidere fra ulike deler av NLMs arbeid på programmet.

  

Dokumenter til nedlasting:

   


Sentral-Asia

I Sentral-Asia er det krevende å drive misjon. Kristne lever under svært vanskelige forhold i et samfunn hvor myndighetene kontrollerer det meste.

Les mer | Bli fast giver

13. desember fikk Shayesteh Rostami (37) og datteren Selina (8) oppholdstillatelse i Norge. Nyheten oppleves som et bønnesvar både av dem selv og av støttespillere i Drammen og på andre steder. 

Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) har kjøpt 1200 kvadratmeter av et kjøpesenter på Løkkemyra i Kristiansund. Én tredjepart blir forsamlingssal, og to tredjeparter blir gjenbruksbutikk.

En svært stor andel av de ansatte i NLM opplever å ha en meningsfull arbeidshverdag, viser arbeidsmiljøundersøkelsen 2017. – Men vi kan alltid bli bedre, sier Kari Margrethe Solvang, leder for personalavdelingen ved NLMs hovedkontor.

Dagens bibelsitat

Sal 28:7a Herren er min styrke og mitt skjold. Til ham har mitt hjerte satt sin lit, og jeg blir hjulpet.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.