> NLM / Nyheter nlm.no / NLMs rådsmøte 2017NLMs rådsmøte 2017

Fra rådsmøtet 2014. Foto: Torgeir Henden

NLMs rådsmøte blir normalt sett arrangert høsten før en generalforsamling. Årets rådsmøte er lagt til 20.-22. oktober 2017 på Fjellhaug i Oslo. Her finner du sakspapirer til saker som skal behandles.

NLMs rådsmøte er i utgangspunktet et møte som hovedstyret benytter for å få råd i ulike spørsmål, men etter generalforsamlingen i 1997 har rådsmøtet også et særskilt hyrde- og læreansvar for Misjonssambandet. Det betyr at rådsmøtet kan fatte bindende vedtak i lærespørsmål.

Rådsmøtet arrangeres minst hvert tredje år, normalt sett høsten før en forestående generalforsamling. Til dette møtet velger regionene delegater. I tillegg møter hele hovedstyret.

        

Organisering og identitet på programmet

Temaene som vil legges frem for rådsmøtet denne gang er rådsmøtets plass og funksjon i NLM, NLMs selvforståelse og identitet og det lutherske dåpssynet og NLMs forhold til ikke-lutherske dåpssyn.

I tillegg til saksbehandlingen står bibeltimer ved Sverre Bøe og Egil Sjaastad, profilforedrag ved NLMs generalsekretær og misjonssamlinger hvor rådsmøtet får bli kjent med medarbeidere fra ulike deler av NLMs arbeid på programmet.

  

Dokumenter til nedlasting:

   


Nord-Afrika

Nord-Afrika er NLMs nyeste misjonsfelt. Våre utsendinger arbeider innen bistand, og bruker mye tid på relasjonsbygging.

Les mer | Bli fast giver

Hvert tredje år inviterer NLM til en konferanse for alle som har forkynneransvar i organisasjonen. – Jeg opplevde temaene og seminarene som veldig relevante, sier lederutvikler Jon Georg Fiske (22) i Region Øst.

Over 200 mennesker deltok på Verdensvid middag i Misjonssalen i Oslo i slutten av september. – Vi ønsker å skape et møtested for folk fra hele verden, sier Rune Fiskerstrand.

Nå får utviklingsprosjektet i Etiopia ros i eksterne medier.

Dagens bibelsitat

Sal 73:23f Men jeg blir alltid hos deg, du har grepet min høyre hånd. Du leder meg ved ditt råd, og deretter tar du meg opp i herlighet.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.