> NLM / Nyheter nlm.no / NLMs rådsmøte 2017NLMs rådsmøte 2017

Fra rådsmøtet 2014. Foto: Torgeir Henden

NLMs rådsmøte blir normalt sett arrangert høsten før en generalforsamling. Årets rådsmøte er lagt til 20.-22. oktober 2017 på Fjellhaug i Oslo. Her finner du sakspapirer til saker som skal behandles.

NLMs rådsmøte er i utgangspunktet et møte som hovedstyret benytter for å få råd i ulike spørsmål, men etter generalforsamlingen i 1997 har rådsmøtet også et særskilt hyrde- og læreansvar for Misjonssambandet. Det betyr at rådsmøtet kan fatte bindende vedtak i lærespørsmål.

Rådsmøtet arrangeres minst hvert tredje år, normalt sett høsten før en forestående generalforsamling. Til dette møtet velger regionene delegater. I tillegg møter hele hovedstyret.

        

Organisering og identitet på programmet

Temaene som vil legges frem for rådsmøtet denne gang er rådsmøtets plass og funksjon i NLM, NLMs selvforståelse og identitet og det lutherske dåpssynet og NLMs forhold til ikke-lutherske dåpssyn.

I tillegg til saksbehandlingen står bibeltimer ved Sverre Bøe og Egil Sjaastad, profilforedrag ved NLMs generalsekretær og misjonssamlinger hvor rådsmøtet får bli kjent med medarbeidere fra ulike deler av NLMs arbeid på programmet.

  

Dokumenter til nedlasting:

   


Indonesia

Mye av NLMs arbeid i Indonesia handler om barn og unge, både gjennom søndagsskolearbeid og arbeid for å sikre barns utdanningsvilkår.

Les mer | Bli fast giver

I høytiden som stunder til arrangerer Misjonssambandet en rekke påskemøter for unge, voksne og familier. På Solgry, Solhøgda og Solåsen, alle med sol – gjerne påskesol – i navnet, blir det samlinger om Forsoneren – dødens overmann.

Åndelig manipulering foregår også i NLM. Utsyn ønsker dine alvorlige og mindre alvorlige historier om åndelig manipulasjon.

I disse dager avsluttes det tredje kullet av TeFT Familie i Nairobi i Kenya. Seks familier har hatt tolv uker på denne bibelskolen. Bare en av disse familiene er aktive i NLM.

Dagens bibelsitat

Jos 1:3 Hvert sted dere setter foten på, gir jeg dere, slik jeg sa til Moses.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.