> NLM / Nyheter nlm.no / NLMs rådsmøte 2017NLMs rådsmøte 2017

Fra rådsmøtet 2014. Foto: Torgeir Henden

NLMs rådsmøte blir normalt sett arrangert høsten før en generalforsamling. Årets rådsmøte er lagt til 20.-22. oktober 2017 på Fjellhaug i Oslo. Her finner du sakspapirer til saker som skal behandles.

NLMs rådsmøte er i utgangspunktet et møte som hovedstyret benytter for å få råd i ulike spørsmål, men etter generalforsamlingen i 1997 har rådsmøtet også et særskilt hyrde- og læreansvar for Misjonssambandet. Det betyr at rådsmøtet kan fatte bindende vedtak i lærespørsmål.

Rådsmøtet arrangeres minst hvert tredje år, normalt sett høsten før en forestående generalforsamling. Til dette møtet velger regionene delegater. I tillegg møter hele hovedstyret.

        

Organisering og identitet på programmet

Temaene som vil legges frem for rådsmøtet denne gang er rådsmøtets plass og funksjon i NLM, NLMs selvforståelse og identitet og det lutherske dåpssynet og NLMs forhold til ikke-lutherske dåpssyn.

I tillegg til saksbehandlingen står bibeltimer ved Sverre Bøe og Egil Sjaastad, profilforedrag ved NLMs generalsekretær og misjonssamlinger hvor rådsmøtet får bli kjent med medarbeidere fra ulike deler av NLMs arbeid på programmet.

  

Dokumenter til nedlasting:

   


Elsket

Vi elsker fordi han elsket oss først.

Les mer | Bli fast giver

I forbindelse med søndagens misjonærinnvielse kom det inn nesten to millioner kroner i kollekt til NLM. Totalt ble det samlet inn fem millioner kroner. I tillegg ble 50 personer nye faste givere.

– Mye rart skjer i verden for tiden, og kanskje mest utrolig er det at en pinsevenn står på NLMs generalforsamling og forkynner om luthersk teologi, sier hovedpastor Magnus Persson i United i Malmø.

– Jeg kjenner meg ydmyk overfor den oppgaven jeg nå har fått, sier Raymond Bjuland, som er valgt til ny formann i Norsk Luthersk Misjonssambands hovedstyre.

Dagens bibelsitat

1Kor 15:55 Død, hvor er din brodd? Død, hvor er din seier?

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.