> NLM / Nyheter nlm.no / Ny prosjektleder for GF 2018Ny prosjektleder for GF 2018

Foto: Silje Måseide / privat

Per Olav Grødem tar over som prosjektleder for NLMs Generalforsamling fra 3. april sammen med Fanney Ingadottir. Bakgrunnen er at nåværende prosjektleder Gjermund Nordhus starter i ny jobb som utviklingsleder i NLM ung i Region øst 1. mai.

For Region øst, som står uten en nøkkelperson i administrasjonen fra 1. februar, var det helt nødvendig å få på plass utviklingsleder snarest mulig.

– Vi er glade for at Gjermund har sagt ja til denne viktige stillingen for vårt ung-arbeid fra 1. mai, sier regionleder Ernst Jan Halsne.

    

God løsning

NLMs generalforsamling 2018 arrangeres 3–8. juli på Oslofjord Convention Center. Gjermund Nordhus har helt siden 2016 arbeidet som prosjektleder for dette arrangementet.

– Nordhus har gjort en god jobb, og mye er på plass med arrangementet. Så blir det en veldig god løsning at Per Olav Grødem, med hjelp av administrasjonsrådgiver Fanney Ingadottir, tar over ansvaret til arrangementet er gjennomført. Dette var den beste løsningen vi kunne få når Nordhus går over i en annen stilling, sier leder i NLM Norge, Kåre Johan Lid. 

   

I gang med arbeidet

Grødem og Ingadottir er ansatt som administrasjonsrådgivere ved NLMs hovedkontor og godt kjent i NLM. De er sammen med Gjermund Nordhus allerede i gang med å sette seg inn i oppgavene, for at GF 2018 skal bli et godt arrangement for alle.

Nordhus vil arbeide for fullt med GF frem til 1. mai, og sier arbeidet er i rute. 


Mongolia

Flere og flere av NLMs utsendinger i Mongolia arbeider i dag blant en unådd folkegruppe vest i landet.

Les mer | Bli fast giver

Ledelsen i NLM ung bruker fastetiden til å reise rundt og samle inntrykk mens de – samtidig – jobber med en ny strategi for barne- og ungdomsarbeidet. Fastetiden gir en god ramme.

Sparebanken Sør har gitt 75 000 fond-kroner til NLMs GF 2018. Banken blir også en av generalforsamlingens hovedsponsorer. For tiden jaktes det på flere sponsorer.

Fra årsskiftet har Arvid Lodden (59) overtatt hovedansvaret for NLM Arveoppgjør. Han avløser Jens Noraberg (63), som har hatt denne oppgaven siden 2005.

Dagens bibelsitat

Joh 6:37 Alle de som Faderen gir meg, kommer til meg. Og den som kommer til meg, vil jeg slett ikke støte ut.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.