> NLM / Nyheter nlm.no / Ny prosjektleder for GF 2018Ny prosjektleder for GF 2018

Foto: Silje Måseide / privat

Per Olav Grødem tar over som prosjektleder for NLMs Generalforsamling fra 3. april sammen med Fanney Ingadottir. Bakgrunnen er at nåværende prosjektleder Gjermund Nordhus starter i ny jobb som utviklingsleder i NLM ung i Region øst 1. mai.

For Region øst, som står uten en nøkkelperson i administrasjonen fra 1. februar, var det helt nødvendig å få på plass utviklingsleder snarest mulig.

– Vi er glade for at Gjermund har sagt ja til denne viktige stillingen for vårt ung-arbeid fra 1. mai, sier regionleder Ernst Jan Halsne.

    

God løsning

NLMs generalforsamling 2018 arrangeres 3–8. juli på Oslofjord Convention Center. Gjermund Nordhus har helt siden 2016 arbeidet som prosjektleder for dette arrangementet.

– Nordhus har gjort en god jobb, og mye er på plass med arrangementet. Så blir det en veldig god løsning at Per Olav Grødem, med hjelp av administrasjonsrådgiver Fanney Ingadottir, tar over ansvaret til arrangementet er gjennomført. Dette var den beste løsningen vi kunne få når Nordhus går over i en annen stilling, sier leder i NLM Norge, Kåre Johan Lid. 

   

I gang med arbeidet

Grødem og Ingadottir er ansatt som administrasjonsrådgivere ved NLMs hovedkontor og godt kjent i NLM. De er sammen med Gjermund Nordhus allerede i gang med å sette seg inn i oppgavene, for at GF 2018 skal bli et godt arrangement for alle.

Nordhus vil arbeide for fullt med GF frem til 1. mai, og sier arbeidet er i rute. 


Stor-Kina

I mange år opplevde kristne i Kina forfølgelse, og det kan fortsatt være krevende å følge Jesus i dag.

Les mer | Bli fast giver

Ny NLM-bok kommer til salgs under GF. Boken løfter fram ærlige og åpne fortellinger fra NLMs fortid og nåtid.

Fire av sju stoler blir ledige i NLMs hovedstyre i sommer, og skal fylles gjennom valg under generalforsamlingen. I tillegg skal det velges fire varamedlemmer. Her kan du bli bedre kjent med kandidatene.

Misjonssambandet ønsker at første pinsedag – 20. mai – skal være en dag med forbønn for folkegrupper som ennå ikke har hørt evangeliet.

Dagens bibelsitat

Jak 1:26 Den som mener at han dyrker Gud, og ikke holder sin tunge i tømme, men bedrar sitt eget hjerte, hans gudsdyrkelse er forgjeves.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.