> NLM / Nyheter nlm.no / Ny prosjektleder for GF 2018Ny prosjektleder for GF 2018

Foto: Silje Måseide / privat

Per Olav Grødem tar over som prosjektleder for NLMs Generalforsamling fra 3. april sammen med Fanney Ingadottir. Bakgrunnen er at nåværende prosjektleder Gjermund Nordhus starter i ny jobb som utviklingsleder i NLM ung i Region øst 1. mai.

For Region øst, som står uten en nøkkelperson i administrasjonen fra 1. februar, var det helt nødvendig å få på plass utviklingsleder snarest mulig.

– Vi er glade for at Gjermund har sagt ja til denne viktige stillingen for vårt ung-arbeid fra 1. mai, sier regionleder Ernst Jan Halsne.

    

God løsning

NLMs generalforsamling 2018 arrangeres 3–8. juli på Oslofjord Convention Center. Gjermund Nordhus har helt siden 2016 arbeidet som prosjektleder for dette arrangementet.

– Nordhus har gjort en god jobb, og mye er på plass med arrangementet. Så blir det en veldig god løsning at Per Olav Grødem, med hjelp av administrasjonsrådgiver Fanney Ingadottir, tar over ansvaret til arrangementet er gjennomført. Dette var den beste løsningen vi kunne få når Nordhus går over i en annen stilling, sier leder i NLM Norge, Kåre Johan Lid. 

   

I gang med arbeidet

Grødem og Ingadottir er ansatt som administrasjonsrådgivere ved NLMs hovedkontor og godt kjent i NLM. De er sammen med Gjermund Nordhus allerede i gang med å sette seg inn i oppgavene, for at GF 2018 skal bli et godt arrangement for alle.

Nordhus vil arbeide for fullt med GF frem til 1. mai, og sier arbeidet er i rute. 


Norge

NLM ønsker å se levende og utadrettede kristne fellesskap over hele Norge.

Les mer | Bli fast giver

NLMs arbeid i Indonesia ble berørt av et kraftig jordskjelv som rammet flere øyer søndag. Ifølge BBC er 91 personer rapportert døde.

Morten Eikli ser tilbake på en festivaluke med varmerekord, flere deltakere, uredd forkynnelse, misjonærinnvielse og ny lovsang.

Fredag kveld er det misjonærinnvielse på UL. – Jeg synes det passet veldig bra å bli innviet på UL. Opp gjennom årene har jeg vært mye innom festivalen, sier David Theodor Thorsen (25).

Dagens bibelsitat

Jes 58:11a Herren skal lede deg hele tiden. Han skal mette deg midt i ødemarken, og dine ben skal han styrke.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.