> NLM / Nyheter nlm.no / Også neste GF blir på OCCOgså neste GF blir på OCC

Generalsekretær i NLM, Øyvind Åsland (t.v.) og Ole Georg Nilsen, Salgsdirektør i OCC. Foto: Øystein Frøysa

Positive tilbakemeldinger etter årets generalforsamling på Oslofjord Convention Center (OCC) i Vestfold gjør at hovedstyret legger generalforsamlingen i 2021 til samme sted.

– Vi har veldig gode tilbakemeldinger på årets generalforsamling. Mange satte stor pris på programmet og møtene, og mange var også svært fornøyde med fasilitetene på OCC. Ikke minst satte mange pris på beliggenheten og korte avstander inne på området, sier Åsland, som understreker at hovedstyrets vedtak bare gjelder for GF i 2021.

  

Grundig vurdering

Hovedstyret har fått mange tilbakemeldinger etter GF. Det ble sendt ut et evalueringsskjema i forbindelse med arrangementet. I tillegg har regionene kommet med sine vurderinger av arrangementet og ment noe om lokaliseringen av neste arrangement.

– Det vil alltid være forbedringsmuligheter knyttet til et så stort arrangement, og vi vil ta disse med oss i planleggingen av neste GF. Noe av planleggingen for neste GF vil nok også gå lettere siden vi skal tilbake til samme sted, sier Åsland.

  

God dialog med OCC

– Hva tenker hovedstyret om å leie OCC siden plassen har en sterk tilknytning til Brunstad Christian Church (BCC)?

– Vi har landet på at det er forsvarlig å gjøre en ren forretningsmessig vurdering av dette. Det er ikke slik at vårt leieforhold skal oppfattes som en slags godkjenning av teologien til BCC. For øvrig er vi fornøyde med dialogen vi har hatt med OCC og med avtalen vi har inngått for 2021.

Regnskapet for generalforsamlingen viste at nettokostnadene for arrangementet ble på 3,2 millioner kroner. Det synes ikke Åsland er godt nok og han forteller at målet er å komme i nærheten av balanse i 2021.


Vest-Afrika

I Vest-Afrika formidler våre utsendinger Guds kjærlighet gjennom ord og handling blant to unådde folkeslag.

Les mer | Bli fast giver

Tidligere Fjellhaug-rektor, Ketil Jensen, endrer syn i tjenestedelingsspørsmålet. Han argumenterer utfra avskaffelsen av slaveriet. – Bibelen framstiller kjønnspolariteten som Guds vilje, men ikke slaveriet, svarer NLMs ledelse.

I løpet av august ble NLMs misjonærstab i Japan betraktelig styrket, og gjennomsnittsalderen sank flere hakk – samtidig som NLM og samarbeidskirken uttrykker at de ønsker å satse mer på å nå de unge i landet.

Regnskapet for generalforsamlingen er nå ferdigstilt. Nettokostnadene for arrangementet ble på 3,2 millioner kroner. – Vi hadde forventet røde tall, men disse hadde skarpere rødfarge enn vi setter pris på, sier økonomileder Øystein Frøysa.

Dagens bibelsitat

Sal 96:1f Syng for Herren en ny sang! Syng for Herren, all jorden! Syng for Herren, pris hans navn! Forkynn fra dag til dag hans frelse!

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.