> NLM / Nyheter nlm.no / Overnatting til GF fulltOvernatting til GF fullt

Foto: OCC

Overnattingskapasiteten ved Oslofjord Convention Center er nå nådd. Det er fremdeles mulig å bestille stevnepass uten overnatting (ukespass eller dagspass) og konsertbilletter, men man må da selv ordne overnatting andre steder.

Påmeldingen til årets GF ved Oslofjord Concention Center (OCC) har overgått alle tidligere år, og vi gleder oss til tidenes sommeruke i misjonens tegn med hele misjonsfamilien. Vi er også takknemlige for at svært mange har vært tidlig ute og valgt å benytte seg av tilbudet om overnatting på stevneområdet.

  

Nå er kapasiteten for overnatting ved OCC fylt opp. Selve stevneområdet og møtehallen har likevel kapasitet til flere gjester – men da dagsbesøkende. Det er fremdeles fullt mulig å bestille stevnepass og konsertbilletter, men man må nå selv finne overnatting andre steder.

  

Klikk her for å gå til checkin for å bestille stevnepass og konsertbilletter.

  

Det finnes flere store hoteller i de nærliggende byene Tønsberg og Sandefjord, samt flere campingplasser og andre overnattingsmuligheter i området, og vi anbefaler GF-besøkende å undersøke overnattingsmulighetene disse stedene.


Norge

NLM ønsker å se levende og utadrettede kristne fellesskap over hele Norge.

Les mer | Bli fast giver

NLMs arbeid i Indonesia ble berørt av et kraftig jordskjelv som rammet flere øyer søndag. Ifølge BBC er 91 personer rapportert døde.

Morten Eikli ser tilbake på en festivaluke med varmerekord, flere deltakere, uredd forkynnelse, misjonærinnvielse og ny lovsang.

Fredag kveld er det misjonærinnvielse på UL. – Jeg synes det passet veldig bra å bli innviet på UL. Opp gjennom årene har jeg vært mye innom festivalen, sier David Theodor Thorsen (25).

Dagens bibelsitat

Gal 6:2 Bær hverandres byrder, og oppfyll på den måten Kristi lov.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.