> NLM / Nyheter nlm.no / Overnattingsalternativer til GFOvernattingsalternativer til GF

Ill.foto: unsplash.com

Er du fortsatt på jakt etter et sted å bo under GF? Det finnes fremdeles gode alternativer!

Påmeldingene til sommerens generalforsamling og sommerfest på Oslofjord Convention Center (OCC) har overgått all forventning. I skrivende stund er over 3400 påmeldt, og vi gleder oss til en fantastisk uke sammen i misjonens tegn.

Men rekordpåmeldingen har skapt et uventet problem: Fristen for å bestille overnatting på stevneområdet var satt til 11. juni, men allerede tidlig den dagen var overnattingskapasiteten nådd og alle leilighetene på OCC fullbooket.

Det skapte forståelig nok noe forvirring, og vi er klar over at det fortsatt er enkelte som ønsker å melde seg på GF og ønsker overnatting – men frykt ikke! Det er fremdeles fullt mulig å melde seg på GF – og det finnes fremdeles gode muligheter for komfortable overnattingsløsninger.

   

Ekstra leiligheter på stevneområdet

Etter avtale med OCC kan vi nå tilby 25 ekstra hytter på stevneområdet. OBS: Disse hyttene har KUN soveplasser på hems – det er ingen soverom.

Påmelding for disse må gjøres per telefon til Mathias Lade Ulriksen ved NLMs servicesenter.

Telefon: 22 00 72 12 – hverdager mellom 09:00 og 15:00.

Man foretar da hele påmeldingen til GF, inkl. bestilling av overnatting, stevnepass, mat osv. per telefon, og skal da ikke gå via bestillingsskjema på checkin.no.

        

Rabattkoder på hotell

Vi har inngått avtaler om rabattkoder med to hoteller i Tønsberg og ett hotell like ved Sandefjord (henholdsvis ca. 15 og 20 minutter med bil fra stevneområdet). Det tilbys ikke shuttlebusser e.l. til disse hotellene, og man må derfor ha tilgang på bil eller ordne annen transport selv.

NB: Disse hotellene er kun et tilbud med rabattkoder, og har ingen innvirkning på bestilling av stevnepass til GF. Hotellene må bestilles separat utenom påmeldingen til GF. Man kan selvsagt selv finne andre hoteller/overnattingsmuligheter.

    

Quality Hotel Klubben i Tønsberg

Rabattkode: «gf2018»

Pris: fra kr 1099

Begrenset antall rom/kapasitet.

Bestilles på tlf. 33 35 97 00.

     

Thon Hotel Brygga i Tønsberg

Rabattkode: «gf2018»

Pris: fra kr 999

Svært begrenset kapasitet.

Bestilles på tlf. 33 34 49 00

   

Sandefjord Motor Hotel (ved E18, nær Torp Sandefjord lufthavn)

Rabattkode: «gf2018»

Pris: fra kr 1500 enkeltrom/ kr 1250 dobbeltrom / 3-personsrom kr 1500 / 4-personsrom kr 1755 per døgn

Bestilles på tlf. 33 48 90 60

   


Japan

I det travle japanske samfunnet er blant annet ungdom vanskelig å nå. Men nå satser kirken på arbeid blant barn og unge.

Les mer | Bli fast giver

– En 127 år gammel organisasjon trenger å vite noe om røttene sine, sier Espen Ottosen. Boken Sendt – et portrett av Norsk Luthersk Misjonssamband – ønsker å bidra til det. Den lanseres under et seminar på GF.

Torleif Belck-Olsen har blitt ansatt som leder for skoleseksjonen i NLM Norge fra 1. august 2018. Han har tidligere blant annet vært rektor ved SETELA og Kvitsund gymnas.

På helgens hovedstyremøte ble det vedtatt at Hans Arne Sanna (38), som nå er regionleder i NLM utland, blir leder av avdelingen fra 1. august.

Dagens bibelsitat

Heb 3:14 For vi har fått del med Kristus, så sant vi inntil enden holder fast ved den første, fulle visshet.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.