> NLM / Nyheter nlm.no / Overnattingsalternativer til GFOvernattingsalternativer til GF

Ill.foto: unsplash.com

Er du fortsatt på jakt etter et sted å bo under GF? Det finnes fremdeles gode alternativer!

Påmeldingene til sommerens generalforsamling og sommerfest på Oslofjord Convention Center (OCC) har overgått all forventning. I skrivende stund er over 3400 påmeldt, og vi gleder oss til en fantastisk uke sammen i misjonens tegn.

Men rekordpåmeldingen har skapt et uventet problem: Fristen for å bestille overnatting på stevneområdet var satt til 11. juni, men allerede tidlig den dagen var overnattingskapasiteten nådd og alle leilighetene på OCC fullbooket.

Det skapte forståelig nok noe forvirring, og vi er klar over at det fortsatt er enkelte som ønsker å melde seg på GF og ønsker overnatting – men frykt ikke! Det er fremdeles fullt mulig å melde seg på GF – og det finnes fremdeles gode muligheter for komfortable overnattingsløsninger.

   

Ekstra leiligheter på stevneområdet

Etter avtale med OCC kan vi nå tilby 25 ekstra hytter på stevneområdet. OBS: Disse hyttene har KUN soveplasser på hems – det er ingen soverom.

Påmelding for disse må gjøres per telefon til Mathias Lade Ulriksen ved NLMs servicesenter.

Telefon: 22 00 72 12 – hverdager mellom 09:00 og 15:00.

Man foretar da hele påmeldingen til GF, inkl. bestilling av overnatting, stevnepass, mat osv. per telefon, og skal da ikke gå via bestillingsskjema på checkin.no.

        

Rabattkoder på hotell

Vi har inngått avtaler om rabattkoder med to hoteller i Tønsberg og ett hotell like ved Sandefjord (henholdsvis ca. 15 og 20 minutter med bil fra stevneområdet). Det tilbys ikke shuttlebusser e.l. til disse hotellene, og man må derfor ha tilgang på bil eller ordne annen transport selv.

NB: Disse hotellene er kun et tilbud med rabattkoder, og har ingen innvirkning på bestilling av stevnepass til GF. Hotellene må bestilles separat utenom påmeldingen til GF. Man kan selvsagt selv finne andre hoteller/overnattingsmuligheter.

    

Quality Hotel Klubben i Tønsberg

Rabattkode: «gf2018»

Pris: fra kr 1099

Begrenset antall rom/kapasitet.

Bestilles på tlf. 33 35 97 00.

     

Thon Hotel Brygga i Tønsberg

Rabattkode: «gf2018»

Pris: fra kr 999

Svært begrenset kapasitet.

Bestilles på tlf. 33 34 49 00

   

Sandefjord Motor Hotel (ved E18, nær Torp Sandefjord lufthavn)

Rabattkode: «gf2018»

Pris: fra kr 1500 enkeltrom/ kr 1250 dobbeltrom / 3-personsrom kr 1500 / 4-personsrom kr 1755 per døgn

Bestilles på tlf. 33 48 90 60

   


Norge

NLM ønsker å se levende og utadrettede kristne fellesskap over hele Norge.

Les mer | Bli fast giver

NLMs arbeid i Indonesia ble berørt av et kraftig jordskjelv som rammet flere øyer søndag. Ifølge BBC er 91 personer rapportert døde.

Morten Eikli ser tilbake på en festivaluke med varmerekord, flere deltakere, uredd forkynnelse, misjonærinnvielse og ny lovsang.

Fredag kveld er det misjonærinnvielse på UL. – Jeg synes det passet veldig bra å bli innviet på UL. Opp gjennom årene har jeg vært mye innom festivalen, sier David Theodor Thorsen (25).

Dagens bibelsitat

Gal 6:2 Bær hverandres byrder, og oppfyll på den måten Kristi lov.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.