> NLM / Nyheter nlm.no / Tett på jordskjelvet i IndonesiaTett på jordskjelvet i Indonesia

Jordskjelvet har ført til at utallige mennesker har mistet hjemmene sine. Ill. foto: Roar Lindefjeld

NLMs arbeid i Indonesia ble berørt av et kraftig jordskjelv som rammet flere øyer søndag. Ifølge BBC er 91 personer rapportert døde.

– Noe av misjonsarbeidet vårt i Indonesia er sensitivt. Derfor går vi for eksempel ikke ut med detaljer om hvor alle utsendingene våre bor, forklarer Olav Vestbøstad, regionleder for Indonesia i NLM.

Akkurat nå har NLM fem familier i Indonesia. En familie har de siste ukene vært i Norge. De andre utsendingene bor på ulike steder i det store landet, men et av ekteparene bor i området der jordskjelvet kunne merkes.

– Våre folk, både utsendinger og lokalt ansatte, er trygge og har det bra, men situasjonen oppleves selvsagt skremmende. Ødeleggelsene er store, og det er tragisk at så mange menneskeliv har gått tapt, sier Vestbøstad.

I provinsen der jordskjelvet rammet hardest startet NLM tidligere i år et bistandsprosjekt innenfor helse som er støttet av Digni/Norad. Prosjektet er et samarbeidsprosjekt med lokale myndigheter.

– Jordskjelvet og ødeleggelsen kan nok komme til å berøre prosjektet vårt. Det sentrale i oppstartsfasen nå vil være å rette arbeidet mot særlig sårbare grupper, som barn og gravide.


Norge

NLM ønsker å se levende og utadrettede kristne fellesskap over hele Norge.

Les mer | Bli fast giver

NLMs arbeid i Indonesia ble berørt av et kraftig jordskjelv som rammet flere øyer søndag. Ifølge BBC er 91 personer rapportert døde.

Morten Eikli ser tilbake på en festivaluke med varmerekord, flere deltakere, uredd forkynnelse, misjonærinnvielse og ny lovsang.

Fredag kveld er det misjonærinnvielse på UL. – Jeg synes det passet veldig bra å bli innviet på UL. Opp gjennom årene har jeg vært mye innom festivalen, sier David Theodor Thorsen (25).

Dagens bibelsitat

Matt 11:29 Ta mitt åk på dere og lær av meg, for jeg er nedbøyd og ydmyk av hjertet. Så skal dere finne hvile for deres sjeler.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.