> NLM / Nyheter nlm.no / Trofast i tjenesten i EtiopiaTrofast i tjenesten i Etiopia

Foto: Jørn Martinsen

NLM Etiopia har vært samlet til årets konferanse i Addis Abeba, hvor utsendingene kunne bli bedre kjent og se fremover sammen.

Den siste uken i januar var alle misjonærene i Etiopia samlet til den årlige konferansen i Addis Abeba.

Feltet teller nå 27 voksne og 11 barn, og med gjester og besøk fra Fjellhaug var vi til sammen 60 personer som hadde en flott uke med temaet: ”Staying Committed” (Trofast i tjenesten) (Hebr 12:1-3).

    

Gjester fra Norge, Danmark og Kenya

Vi var heldig dette året som hadde fått fint besøk av Øyvind Åsland, han kom sammen med Morten Egeland fra Norge.

I tillegg var det Carsten Skovgaard-Holm og Bent Olsen fra Danmark, og Kristoffer Krohn Sævre og Margunn Helgøy fra Kenya.

      

Foto: Lamessa Endalew

   

Ser fremover

En av hovedsakene på konferensen var den nye strategien for 2019-2024, og det var godt sammen å kunne diskutere arbeidet og dele visioner for de neste 6 årene.

Det er kommet tre nye misjonærenheter til Etiopia nå i løpet av de siste månedene, og for disse var det også godt å få et innblikk i arbeidet og bli kjent med de andre misjonærene.

    

Foto: Lamessa Endalew


Nord-Afrika

NLMs utsendinger i Nord-Afrika vitner om Guds kjærlighet i hverdagen.

Les mer | Bli fast giver

NLM Ung støtter en ny ungarbeiderstilling tilknyttet den islandske misjonsorganisasjonen SIK. Ungarbeider Olafur Jon Magnusson har også en stilling i det islandske Laget.

En flunkende ny forsamlingssal ble innviet i Kristiansund søndag. Salen ligger vegg i vegg med NLM Gjenbruks store butikk i byen.

NLMs arbeid i Indonesia ble berørt av et kraftig jordskjelv som rammet flere øyer søndag. Ifølge BBC er 91 personer rapportert døde.

Dagens bibelsitat

Sal 118:5 Ut av trengselen kalte jeg på Herren. Herren svarte meg og førte meg ut i fritt rom.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.