> NLM / Nyheter nlm.no / Vil skape en felles identitetVil skape en felles identitet

Vi oppfordrer alle NLMs misjonsfellesskap til å bruke søndagsmøtet 27. august til å løfte frem NLMs DNA som misjonsfolk - der vi er. Vi håper din forsamling vil være med på dette.

Den siste søndagen i august ønsker vi å arrangere en DNA-søndag, med vekt på vår felles identitet, i alle våre fellesskap over hele landet. Vi håper akkurat du og din forsamling vil være med på dette. Dersom det ikke allerede er bestemt, kan du spørre din lokale leder om dere skal bli med.

 

Bakgrunnen for at NLM Norge og NLM ung har utviklet et materiell for denne søndagen, er at vi ønsker å være med å skape en felles identitet på tvers av ulike møteformer i våre fellesskap over hele landet. Vi som hører hjemme i et NLM-fellesskap er ulike på mange måter, men vi deler en felles visjon: Verden for Kristus. Gjennom DNA-søndag har vi lyst til å utfordre og utruste oss til å la denne tanken om misjon også prege oss i våre hverdagsliv.

 

Handler om identitet

DNA-søndag handler altså om identitet. Hvem er vi og hva vil vi være? Hva er vårt DNA og hva kjennetegner oss? Hvis ditt fellesskap vil være med på dette, så får dere mulighet til å la deres gudstjeneste søndag 27. august være inspirert av ressursene vi har utviklet. Med gode innspill fra flere som arbeider med våre fellesskap har vi utarbeidet opplegg til et helt møte. Her har dere mulighet til å benytte dere av "hele pakka", eller plukke ut de elementene dere ønsker og tilpasse det deres fellesskap slik dere ser det er best.

 

www.nlm.no/dna finner du filmressurser, prekentekst, andaktshjelp med kommentar til teksten og prekentips, konkrete utfordringer å gi videre i fellesskapet, bilder til skjerm, forslag til sanger og noen tanker om hva møteleder kan huske på å si. I tillegg lager vi bønnekort i anledning denne søndagen. Disse må bestilles før 17.8 for at de skal nå frem i tide.

 

Kjøreplan og sangtips er allerede klare, andaktshjelpen legges ut før juli, og resten av ressursene kommer i august. Det er altså mulig å begynne forberedelsene allerede.

Vi håper dere vil være med!

 
Har du spørsmål til opplegget, kontakt ungdomskonsulent i NLM ung Maria Celine Lundeby mlundeby@nlm.no eller forkynnelseskonsulent Steffen Stensland sstensland@nlm.no


Etiopia

Til tross for en lang kristen historie finnes det fremdeles flere titalls folkegrupper i Etiopia som ikke har mulighet til å høre om Jesus.

Les mer | Bli fast giver

Hovudstyreformann Lars Gaute Jøssang har sagt nei til ein ny treårsperiode. Til Dagen viser han til at han ikkje er ung lenger, og at landskapet er annleis enn det har vore.

Åpne Dørers "World Watch List" for 2018 viser at de fleste av landene med mest forfølgelse av kristne ligger i Midtøsten, Øst- og Nord-Afrika. Knut Arild Hareide vil bruke rapporten for å påvirke norsk utenrikspolitikk.

De tre lokalradiokanalene Radio Sørvest, Radio Gnisten og Gimlekollen radio slår seg sammen. Nå ber de lytterne hjelpe dem å finne nytt navn.

Dagens bibelsitat

Rom 10:13 For hver den som påkaller Herrens navn, skal bli frelst.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.