> NLM / Nyheter nlm.no / Vil skape en felles identitetVil skape en felles identitet

Vi oppfordrer alle NLMs misjonsfellesskap til å bruke søndagsmøtet 27. august til å løfte frem NLMs DNA som misjonsfolk - der vi er. Vi håper din forsamling vil være med på dette.

Den siste søndagen i august ønsker vi å arrangere en DNA-søndag, med vekt på vår felles identitet, i alle våre fellesskap over hele landet. Vi håper akkurat du og din forsamling vil være med på dette. Dersom det ikke allerede er bestemt, kan du spørre din lokale leder om dere skal bli med.

 

Bakgrunnen for at NLM Norge og NLM ung har utviklet et materiell for denne søndagen, er at vi ønsker å være med å skape en felles identitet på tvers av ulike møteformer i våre fellesskap over hele landet. Vi som hører hjemme i et NLM-fellesskap er ulike på mange måter, men vi deler en felles visjon: Verden for Kristus. Gjennom DNA-søndag har vi lyst til å utfordre og utruste oss til å la denne tanken om misjon også prege oss i våre hverdagsliv.

 

Handler om identitet

DNA-søndag handler altså om identitet. Hvem er vi og hva vil vi være? Hva er vårt DNA og hva kjennetegner oss? Hvis ditt fellesskap vil være med på dette, så får dere mulighet til å la deres gudstjeneste søndag 27. august være inspirert av ressursene vi har utviklet. Med gode innspill fra flere som arbeider med våre fellesskap har vi utarbeidet opplegg til et helt møte. Her har dere mulighet til å benytte dere av "hele pakka", eller plukke ut de elementene dere ønsker og tilpasse det deres fellesskap slik dere ser det er best.

 

www.nlm.no/dna finner du filmressurser, prekentekst, andaktshjelp med kommentar til teksten og prekentips, konkrete utfordringer å gi videre i fellesskapet, bilder til skjerm, forslag til sanger og noen tanker om hva møteleder kan huske på å si. I tillegg lager vi bønnekort i anledning denne søndagen. Disse må bestilles før 17.8 for at de skal nå frem i tide.

 

Kjøreplan og sangtips er allerede klare, andaktshjelpen legges ut før juli, og resten av ressursene kommer i august. Det er altså mulig å begynne forberedelsene allerede.

Vi håper dere vil være med!

 
Har du spørsmål til opplegget, kontakt ungdomskonsulent i NLM ung Maria Celine Lundeby mlundeby@nlm.no eller forkynnelseskonsulent Steffen Stensland sstensland@nlm.no


Stor-Kina

I mange år opplevde kristne i Kina forfølgelse, og det kan fortsatt være krevende å følge Jesus i dag.

Les mer | Bli fast giver

Ny NLM-bok kommer til salgs under GF. Boken løfter fram ærlige og åpne fortellinger fra NLMs fortid og nåtid.

Fire av sju stoler blir ledige i NLMs hovedstyre i sommer, og skal fylles gjennom valg under generalforsamlingen. I tillegg skal det velges fire varamedlemmer. Her kan du bli bedre kjent med kandidatene.

Misjonssambandet ønsker at første pinsedag – 20. mai – skal være en dag med forbønn for folkegrupper som ennå ikke har hørt evangeliet.

Dagens bibelsitat

Jak 1:26 Den som mener at han dyrker Gud, og ikke holder sin tunge i tømme, men bedrar sitt eget hjerte, hans gudsdyrkelse er forgjeves.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.